| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomoc
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 08 Paź, 2004 17:36   Pomoc Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bardzo bardzo prosilabym o pomoc w ratowaniu parku w mojej okolicy (jeden z najwiekszych parkow na gornym slasku) czyli Parku Chorzowskiego, szczegoly na http://ratujmypark.klatka.net/ dwoma mailami mozesz pomoc, naprawde bardzo prosze =( ten park jest jednym z niewielu miejsc w ktorych mozna spacerowac po lasach (park w glownej mierze [nie liczac licznych atrakcji typu, basen, zoo, wesole miasteczko itp. bedacych tam) lasy... mnustwo drzew =( mnustwo przyrody, bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Weronika
Gość
PostWysłany: Sob 09 Paź, 2004 10:14   

Prosimy Was!!!
Osobiście nie byłam w parku ale wiem jaki on jest.
Chcecie żeby na miejscu jedynego miejsca gdzie jest tak wiele przyrody powstały Domy?!?!?!
Ja nie. I zapewniam że będe z panienką_wierzbą robiła co się da!
Powrót do góry
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Sob 09 Paź, 2004 13:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

OKI wysłałem mam nadzieję że ta petycja w czymś pomoże...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 09 Paź, 2004 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też wysłałam....KURCZĘ!!!!!!!!!1CZEMU CI GŁUPI LUDZIE MUSZĄNISZCZYĆ SZCZATKI ZIELENI W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????SadSadSad;(;(;(
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Paź, 2004 11:47   

Ja wyślę wieczorem, bo wtedy będę miała więcej czasu. A co do sprawy to to jest głupie, bo sama wiem ile zieleni jest na ślasku (na placach można policzyć takie miejsca). Jak dla mnie jest to ubogo, bo sama mieszkam w Bielsku na podbeskidziu i to na osiedlu blisko gór. Gdybym miszkała wyżej w bloku miałabym widok na góry, wychodząc z bloku mam widok na góry. Przjedę się kawałek jestem w lesie. No i gdzie tu sprawiedliwość? A Wierzbie chcą niszczyć jedno z niewielu takich miejsc Sad
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 10 Paź, 2004 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziekuje Wam bardzo wszystkim, macie racje u nas jest b. malo takich miejsc, trudno znalezc male zaciszne miejsce zeby wejsc na srodek parku (niestety nie mamy takich osobnych lasow, same parki prawie) i nie widziec ulicy, domu miewszkalnego, torow kolejowych albo czegos w tym stylu, bardz Wamnjeszcze raz dziekuje ze chociaz nie znacie mnie czy mojego mista pomagacie mi =*

Numer Gadu-Gadu
2891618
Odpowiedz do tematu