bardzo bardzo prosilabym o pomoc w ratowaniu parku w mojej okolicy (jeden z najwiekszych parkow na gornym slasku) czyli Parku Chorzowskiego, szczegoly na http://ratujmypark.klatka.net/ dwoma mailami mozesz pomoc, naprawde bardzo prosze =( ten park jest jednym z niewielu miejsc w ktorych mozna spacerowac po lasach (park w glownej mierze [nie liczac licznych atrakcji typu, basen, zoo, wesole miasteczko itp. bedacych tam) lasy... mnustwo drzew =( mnustwo przyrody, bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Weronika Gość
Wysłany: Sob 09 Paź, 2004 10:14
Prosimy Was!!!
Osobiście nie byłam w parku ale wiem jaki on jest.
Chcecie żeby na miejscu jedynego miejsca gdzie jest tak wiele przyrody powstały Domy?!?!?!
Ja nie. I zapewniam że będe z panienką_wierzbą robiła co się da!
Też wysłałam....KURCZĘ!!!!!!!!!1CZEMU CI GŁUPI LUDZIE MUSZĄNISZCZYĆ SZCZATKI ZIELENI W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????;(;(;(
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Paź, 2004 11:47
Ja wyślę wieczorem, bo wtedy będę miała więcej czasu. A co do sprawy to to jest głupie, bo sama wiem ile zieleni jest na ślasku (na placach można policzyć takie miejsca). Jak dla mnie jest to ubogo, bo sama mieszkam w Bielsku na podbeskidziu i to na osiedlu blisko gór. Gdybym miszkała wyżej w bloku miałabym widok na góry, wychodząc z bloku mam widok na góry. Przjedę się kawałek jestem w lesie. No i gdzie tu sprawiedliwość? A Wierzbie chcą niszczyć jedno z niewielu takich miejsc
dziekuje Wam bardzo wszystkim, macie racje u nas jest b. malo takich miejsc, trudno znalezc male zaciszne miejsce zeby wejsc na srodek parku (niestety nie mamy takich osobnych lasow, same parki prawie) i nie widziec ulicy, domu miewszkalnego, torow kolejowych albo czegos w tym stylu, bardz Wamnjeszcze raz dziekuje ze chociaz nie znacie mnie czy mojego mista pomagacie mi =*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..