Wysłany: Czw 02 Wrz, 2004 21:40 ADMINISTRATORZE!!! MAM PYTANIE!!!!
Mam pytanie do administratora... Dlaczego w moim profilu nie ma funkcji avataru?? Zarejestrowałam się o godz. 21 dnia 2.09.2004 i zaraz napisałam post. Ksywa nie jest ściągnięta z Keśki. To ja (Keśka). PO prostu nie mogę odzyskać hasła do tamtego konta i musiałam założyć następne!
PROSZE O ODPOWIEDZ!
_________________ ...Jak początek, co dąży za końcem...
JA (Keśka)
Cześć wszystkim! Jestem tą samą Keśką, tylko że nie mogę wejść do mojego starego konta i założyłam nowe!
Av możesz sobie ustawić dopiero po napisaniu 30 postów. Po prostu gdyby każdy nowy użytkownik ustawiał sobie emblemata a potem znikał po 5 postach(niestety tak sie zdara, i to czesto) zrobiłoby się młe zamieszanie,gdyż przez avtaray wiadomo-forum chodzi wolniej.Jeden taki forumowicz to nic ale 100 takich to naprawde problem...
E.........co to avatar????(Beka ze mnie.Jestem rok na forum i nie wiem,co to jest:D)Ale jesli avatar to te rysunki,to ,jak ja sięrejestrowałam,to od razu mogłam dodać.
Wywalę, że trzeba 30 postów, bo tylko jest niepotrzebne zamieszanie. I tak co jakiś czas wywalam tych, co nie są aktywni. I odrazu pisze... tylko takikie konta kasuję, na których nikt się nie logował kilka miesięcy.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ej,ale ja np. nie byłam chyba ze trzy miesiące na forum,bo nie miałam jak wchodzić,chociażbardzo chciałam,a teraz mogę:DAle chyba nie będziesz nikogo usuwać w wakacje??
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 05 Paź, 2004 21:59
ToJa ostatnio usuwała konta ludzi bez ani jednego postu, którzy się nie logowali od kąd przystąpili na forum, bo co to za sens rejestracji na forum na którym się wogule nie jest. A ty przecież jesteś dobrą i znaną uzytkowniczką, która już ma trochę na koncie przejść z forum i na pewno nie zostaniesz usunięta, bo nie wchodziłaś przez pewnien czas na forum