| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nienormalna siostra!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 21:48   Nienormalna siostra!!!!!!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower tu byl post na temat mojej siostry!!!!! jaka jest i w ogole a ona weszla i go zmienila na : wybacz pati juz wiecej nie bede!!! czy ona jest nrmalna?? Flower

Ostatnio zmieniony przez sandra dnia Nie 17 Sie, 2003 11:37, w całości zmieniany 2 razy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Druh Paweł Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 06:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem tak, żadna skrajność nie jest dobra.
Powiem jeszcze tak, lepiej, że jest wrogiem alkoholu niż miałaby pić piwo w wieku 16 lat.
Dlatego ja popieram twoją siostrę w tej kwestii.

Co do drugiej sprawy, a mianowicie tego, że siostra Ci rozkazuje musisz powiedzieć rodzicom, że nie życzysz sobie, aby ona zachowywała się w ten sposób. Rozumiem, że słowo twojej siostry jest dla nich ważniejsze niż twoje i takie oświadczenie jest ryzykowne. Musisz powiedzieć to grzecznie, ale stanowczo, bo jeśli ktoś ma prawo ci rozkazywać, czy dawać kary to jest to mama albo tata i nikt więcej.

Jeszcze jedno. Moja rada jest dosyć ogólna. Nie znam Ciebie, nie wiem, jaką osobą jesteś i czy przypadkiem siostra nie ma odrobiny racji, ale nad tym musisz zastanowić się sama.

Powodzenia.

Paweł

Numer Gadu-Gadu
4385694
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 10:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower ale ja nie mowie ze ona ma pic! chodzi tylko o to zeby nie zabraniala tego innym pelnoletnim soba. poza tym zachowuje sie jak dzieciak!!!!!!!! a innym razem jak moja matka!!!!!!!!!!! wrrr.... nie wytrzymam dluzej!!!!!! Flower

Druh Paweł Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sandra ja mówię dokładnie o tym samym. Smile
Aha, jeśli widziała twój post i go zmieniła, to widziała także mój. Jest szansa, że dotrze do niej, iż jej zachowanie jest nie do przyjęcia.

Trzymaj się.

Druh Paweł

Numer Gadu-Gadu
4385694
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 23:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam pytanko takie zupełnie od tematu Wink jak się robi te buźki Question ja na przykład jestem debiutantem i chciałabym mieć jakąs buźkę pod gwiazdkami. jak to zrobić???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wrrrr.... Smile
Z tym pytaniem na inne forum proszę.

BTW: Fajnie, że z nami jesteś - bardzo miło czyta się Twoje mądre listy. Poważnie!

girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg napisał/a:
wrrrr.... Smile
Z tym pytaniem na inne forum proszę.

BTW: Fajnie, że z nami jesteś - bardzo miło czyta się Twoje mądre listy. Poważnie!

ja i mądre listy...<mam 13 lat:)>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Można mieć 13 lat i pisać mądrze.
Można też mieć 50 lat i być głupcem.

Tu wiek nie gra roli.

Widzę, że z buźkami sobie poradziłaś.

Odpowiedz do tematu