Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 22:51 Jak znaleźć dobrego ginekologa?
Mam pytanko... Mam 17 lat i po stosunku zdarzylo mi się krwawienie, w sumie to już drugi raz muszę z tym iść do ginekologa to fakt ale nie wiem gdzie i do jakiego , jak mam go znaleźć? Mieszkam w Warszawie... proszę pomóżcie!
ALICJA
PS.Z góry thx!
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 23:28
jesli to byl twoj drugi stosunek tak w ogole w zyciu i doszlo do niego niedlugo po 1 stosunku (i jesli na dodatek podczas 1 stosunku tez krwawilas) to jest to naturalne....zakldajac, ze podczas 1 razu krawilas to to krwawienie wynika z ranki jaka powstala bo przerwaniu blony dziewiczej, a przy drugim stosunku moglas krwawic bo ranka sie nie wygoila...ale sa to moje czysto teoretyczne przemyslenia i nie musza byc prawda..sama wiesz najlpeij jak bylo a wizyta u lekarza napewno nie zaszkodzi
a ja i nidhogg mozemy ci polecic z warszawkich ginekologow dr jacka szymanskiego....adresy przychodni w jakich przyjmuje sa dostepne na forum gazety w dziale kobieta i temat o ile sie nie myle nazywal sie biala lista ginekologow....