Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2003 15:27 Witamy na nowym forum !
Cze
i oto upragnione przez niektórych a może wszystkich forum
tu będziemy mogli sobie nawzajem pomagać w lekcjach
czasami mamy róźne problemy z matma fizą
tu ktoś kto jest w tym dobry wytłumaczy nam niezrozumiały wzór
Pomogę w j.polskim w wypracowaniach rozprawkach, wywiadach itd.
Biologia również moja dziedzina nie no jest tego troche odpowiem na kazdy artukul na ktory bede znal odpowiedz ciesze sie ze to forum powstalo superrr.
JA oile będe miała czas ( a w roku szkolnym chyba będzie to rzadko ) to pomogę w matematyce, informatyce, plastyce, języku angielskim...oczywiście osobom które nie maja powyżej 13 lat ;]
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
ja mogę pomóc w polskim w histori i przyrodzie oraz matmie czasami
Kicia .. jak zapewne wiem to Ty chodzisz do 4 klasy podst. o historii to Ty malutko wiesz ..przecież nie pomozesz osobie z 3 kl. gim . no ale swoim rowiesnikom mam nadzieje ze tak I teraz na lekcji przyrody .. to macie takie proste rzeczy jak np. akceptowanie innych ... wiec ze bardzo sie nie wykarzesz=P
ja mogę pomóc w polskim w histori i przyrodzie oraz matmie czasami
Kicia .. jak zapewne wiem to Ty chodzisz do 4 klasy podst. o historii to Ty malutko wiesz ..przecież nie pomozesz osobie z 3 kl. gim . no ale swoim rowiesnikom mam nadzieje ze tak I teraz na lekcji przyrody .. to macie takie proste rzeczy jak np. akceptowanie innych ... wiec ze bardzo sie nie wykarzesz=P
Malvina dlaczgo piszesz, że nie pomoże? Kicia nie napisała, że chce pomagać ludziom z gimnazjum. Może pomóc swoim rówieśnikom. Na forum nie ma ograniczenia wieku, więc mogą tu być i młodsi od kici.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc