Tylko się ze mnie nie śmiejcie, ze wszyscy to wiedza od dawna. Bo ja dopiero teraz zauważyłam, że tematy zablokowane idą na sam koniec. Czy one są po jakimś czasie kasowane? Czy lepiej by było żeby je moderatorzy kasowali, czy mają tak zostać? Bo mnie to zaciekawiło, bo zawsze mi się zdawało, ze one poprostu są usuwane tak jakby, a tu takie zdziwko.
Ja to odkrywałm już zdeczka dawno, wg. mnie to chyba gorzej bo duzo osób się potem pyta "mroweczka,czemu usunęłaś mój post?". Te posty nie są potem kasowane,chyba ze modertor je usunie. Jeśli nie to zostaną już z tyłu zablokowane.
Zablokowane tematy nie muszą być na dole. Mogą zostać na miejscu, ale na dole nie przeszkadzają. Blokuję takie tematy gdzie już wszystko zostało powiedziane. Było coś o "krzaczkach" po zmianie forum. Temat skończony, bo wszyscy mogli przeczytać, co zrobić żeby było OK. Zamiast go usuwać zablokowałam, bo info może komuś się przydać.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc