Wysłany: Sob 22 Maj, 2004 09:33 Moje cialo wzywa pomocy!!!!
Moje cialo !!!! Ratunku!!! POmozcie mi...Mam 13 lat i juz zaczelam dojrzewac. Nic by w tym nie bylo dziwnego gdyby nie moje...wlosy łonowe...Są one dlugie na okolo 6cm. Jak mozna je skrocic albo calkowicie usunąć ?
Nie skracaj anie nie likwiduj wlosow lonowych to tylko sprawi ze beda one wieksze i gesciejsze, mozesz ewetulalnie podgolic maszynka boki gdy bedziesz szla na basen, uprzedzam ze bedzie cie to pirklo i swedzialo i rob to ostroznia zebys sie nie skaleczyla
_________________ Szyszunia
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Maj, 2004 08:34
Siemka! Szyszuniu! Jak możesz mówić, żeby nie skracać włosów łonowych.... Przecież one będą przez cały czas rosły i co późnije? Będzie można sobie na nich warkocze pleść... A co do pytania to może najpierw skróć je nożyczkami a później zastosuj środki depilacyjne, np. Veet i takie rzeczy. Można też ogolić sie maszynką, jednak to niezbyt ładnie wygląda, bo zostaja po tym takie "piki" i skóra jest przeważnie strasznie podrażniona, a włosy szybko odrastają. Najlepsze są śrdoki depilacyjne.
Moje cialo !!!! Ratunku!!! POmozcie mi...Mam 13 lat i juz zaczelam dojrzewac. Nic by w tym nie bylo dziwnego gdyby nie moje...wlosy łonowe...Są one dlugie na okolo 6cm. Jak mozna je skrocic albo calkowicie usunąć ?