| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pajączki
Autor Wiadomość
Anul?KAA 13
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 18:08   Pajączki

Na twarzy mam pajączki to znaczy krwinki tak to się zazywa to znaczy na policzkach prosze powiedzcie jak się ich pozbyć.plissssssssssssssss!!!!!!!!! A ha i mam 13 lat.
Przejdź na dół
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Sie, 2004 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://www.resmedica.pl/zdart5015.html
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,39245,1983578.html#dalej
http://www.poradnia.pl/podstrony/czytelnia2/05/winogronowe.html

zachęcam cie do poszukania jeszcze w internecie różnego rodzaju artykułów.prawde mówiąc nie wiem jak ci pomóc może najlepiej jakbyś sie udała do dermatologa albo lekarza zajmującego sie naczyniami. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 13:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety nie wiem jak sie tego pozbyc..U nas jedna dziewczyna w klasie miala kiedys takie na jedyn poluiszczu ale teraz juz nie ma..nie wiem jak sie ich pozbyla ale wiem ze czesto takie pajączki robią sie osobom bardzo chudym lub z braku odpowiednich witamin wiec najlepiej idz do dermatologa a on ci lepiej poradzi i cos przepisze.

Numer Gadu-Gadu
730730
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 14:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wedlug mnie to nic nie poradzisz. to jest chyba takie od urodzenia bo moja malutka siostrzyczka tez takie ma.ja w takich "pajaczkach" mam cale nog ale to juz nie jest od urodzenia. ciagle pekaja mi te naczynka i cale nogi mam zylach. co mam robic???

Numer Gadu-Gadu
9596579
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mnie tez pękają na nogach i ręcach i nie potrafie sobie z tym poradzić.kupowałam maście i łykałam ziołowe tabletki i tak na nic to.nie wiem co z tym zrobić.ani wyjść w krótszej spódnicy ani na basen bo brzydko to wygląda.moze wiecie jak to zwalczyć Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Vandit Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idz do dermatologa, on przepisze Ci masc na to. Moja starsza tez ma z tym problem.

Odpowiedz do tematu