Na twarzy mam pajączki to znaczy krwinki tak to się zazywa to znaczy na policzkach prosze powiedzcie jak się ich pozbyć.plissssssssssssssss!!!!!!!!! A ha i mam 13 lat.
zachęcam cie do poszukania jeszcze w internecie różnego rodzaju artykułów.prawde mówiąc nie wiem jak ci pomóc może najlepiej jakbyś sie udała do dermatologa albo lekarza zajmującego sie naczyniami.
Niestety nie wiem jak sie tego pozbyc..U nas jedna dziewczyna w klasie miala kiedys takie na jedyn poluiszczu ale teraz juz nie ma..nie wiem jak sie ich pozbyla ale wiem ze czesto takie pajączki robią sie osobom bardzo chudym lub z braku odpowiednich witamin wiec najlepiej idz do dermatologa a on ci lepiej poradzi i cos przepisze.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
wedlug mnie to nic nie poradzisz. to jest chyba takie od urodzenia bo moja malutka siostrzyczka tez takie ma.ja w takich "pajaczkach" mam cale nog ale to juz nie jest od urodzenia. ciagle pekaja mi te naczynka i cale nogi mam zylach. co mam robic???
_________________ to ja powróciłam- kasia 14latek. marcin, wciąż Cię kocham i nigdy nie przestanę....
mnie tez pękają na nogach i ręcach i nie potrafie sobie z tym poradzić.kupowałam maście i łykałam ziołowe tabletki i tak na nic to.nie wiem co z tym zrobić.ani wyjść w krótszej spódnicy ani na basen bo brzydko to wygląda.moze wiecie jak to zwalczyć