Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 19:58 O co wam wszystkim chodzi?
No wlasnie! O co? czemu w tak wielu podpisach pisze cos o mnie lub do mnie! Co ja wam zrobilam? Co? Iśka , Kleo, Elfkanenar, mroweczka,gosciowka, Akacja12, Półkownikt nikt, nie podam., i wiele innych! O co wam chodzi????????!!!!!!!!!!!! o co?
Blanka!To jest taki skrypt,którzy wiele osób ma na tym forum.Było to poruszane już w wielu tematach.Każdemu sie wyświetla jego nick mi np. Cześć CHOMICZKAAA!
Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 22:09
Sluchajcie, niby fajny skrypt i wszystko ok, ale wiecie co... moze przestancie go uzywac. Nie jest w koncu taki strasznie potrzebny, a wielu ludzi strsuje, z koleji nas denerwuja takie pytania.
....Nie jest w koncu taki strasznie potrzebny, a wielu ludzi strsuje, z koleji nas denerwuja takie pytania.
Ja go uzywam w celu zaglądania na stronę " POMOC.BEST.PL "
Bo gdy w moim podpisie pisze:
http://www.pomoc.best.pl - Koniecznie zajrzj Gość !
To każdy myśli ze to do niego i zagląda na tę stronę.
a skad ja mam wiedziec o tym sktypcie? Przeciez pol roku mnie nie bylo! No nie wiem dokladnie ile, ale sorki. Wystraszylam sie czy czegos blupiego nie napisalam czy cos...
Dzięki! No i jeszcze cos...jaki jest ten skrypt?
Heh...ale tych tematów o tym skrypcie było chyba z 10 . No nic... pozniej ktoś może usunie ten temat...
A co do skryptu to jest on taki :
Piszesz np. Cześć [ you ]
Teraz sie nie pokazal twoj nick bo uzylam spacji , ale ty jej nie uzywaj tylko pisz normalnie..Gość Gość
ze spacją nie dziala - [ you ]
No właśnie...Tak myślałam,żeby dać sobie spokój z tymi skryptami co chwile pojawia się temat "CO?","Jak?","Dlaczego?"...Poza tym nie używajcie tych skryptów w postach bo ja potem nie wiem,czy ktoś mówi do mnie, czy do wszystkich.
Uwazam dokladnie tjk Nena ja juz swoj skrypt usunalem i najlepiej by bylo jakby to zrobili wszyscy, bo naprawde zbyt duzo z tym zamieszania, kiedy sie ktos nie zarejestruje czy wruci po dlugiej przerwie to pyta o to.
Ja już usunęłam ten skrypt bo wile osób moze nie wiedziec o co chodzi zresztą sama tak na początku miałam widząc opis ElfkiNenar i wkurzają mnie ciągle pytania typu: czemu akurat na mnie sie uwziełas?
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."