A wiec mam pytanie do znawcow tej muzyki: jakie polskie zespoly punk rockowe byscie polecili?
Narazie znam The Bill i Brudne Dzieci Sida Naprawde dobre zespoly
Poleccie cos mi i innym i powiedzcie jakie sa wasze ulubione zespoly
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 27 Cze, 2004 20:02
ja tam troche słucham, jednak nie za bardzo potrafie określić jakieś nazwy, co być powiedział na "zabili mi żółwia" albo "40 kobiet i 30 mężczyzn na 70 koniach"? (czy coś w tym stylu ) hm.. no nie wiem co by ci tu polecić :]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Podszkulcie sie najpierw co to punk a co nie : zabili mi zółwia czy leniwiec to przecież typwe ska, ludzie jak juz czegos sluchacie to rozrozniajcie co jest punkiem a co nie.
_________________ Nie wyjdę dziś z tobą baby na techno, nie pójdę z tobą pod rękę po molo...Nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny która słucha disco-polo!!!
ale i tak najlepszy jest stary początkujący punk rock... Sex Pistols czy The Clash.. ahhh
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
ZBEER, Not So Fast, De Łindows, Lumpex 75, Ciemna Strona Pomidora, The Analogs, Bulbulators, Anti Dread, Karcer itp itd chcesz czegos wiecej to pisz do mnie