| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PROSZE O POMOC!!!!!!
Autor Wiadomość
SKOPA
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 19:28   PROSZE O POMOC!!!!!!

CZEŚĆ MAM NA IMIE ADRIAN I MAM PROBŁEM, NAWET WIELKI. W OSTATNICH 4 LATACH ZAPRZYJAŻNIŁEM SIE Z MOJĄ KOLEŻANKĄ (NADIA {deg wyciął nazwisko}).W GRUDNIU POPRZEDNIEGO ROKU JEJ MAMA WZIEŁA ŚLUB Z POLAKO-NIEMCEM A W KWIETNU TEGO ROKU URODZIŁ SIĘ JEJ BRACISZEK (MARCELEK). NO I NIE WSPOMNIAŁEM ŻE JEJ MAMA Z JEJ OJCZYMEM I BRATEM PRZEPROWADZIŁA SIĘ DO NIEMIEC. I W TYM ROKU POJECHAŁA TAM NA WAKACJE I ZACZEŁO JEJ SIE TAM PODOBAĆ I CHCE TAM ZOSTAĆ NA 5 LAT. TO DLA MNIE WIELKI SZOK MUSZE TEMU ZAPOBIEC ALE NIE WIEM JAK. POMUŻCIE MI JA BEZ NIEJ NIE WYTRZYMAM CIAGLE JESTEŚMY RAZEM JAK NIE CIALEM TO DUCHEM ALE TAK DŁGO JA NIE WYTRZYMAM!!!!!!!! W DODATKU 5 LAT!!!! POMÓRZCIE MI BO JA NAPRAWDE NIE WIEM CO ZROBIĆ! PISZCIE DO MNIE TU NA FORUM I NA MOJĄ POCZTE @ skopa14@wp.pl LUB NA GG 7873700 LUB LISTOWNIE- {deg wyciął adres}. KARZDA POMOC SIE LICZY. DZIENKI!!! MORZECIE TEŻ DZWONIĆ {deg wyciął telefon} (PROŚCIE ADRIANA {deg wyciął nazwisko}). PA, DZIENKI JESZCZE RAZ ZA KARZDĄ POMOC!!!
Przejdź na dół
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po pierwsze pod żadnym pozorem nie powinieneś podawac tu swojego adresu ani nr. telefonu Exclamation Exclamation Exclamation tu wchodza nie tylko forumowicze a nie wiadomo co komu odbije Confused jeśli dziewczyna chce wyjechać, a naprawde tego pragnie nie powinieneś jej w tym przeszkodzic (tak ja sadze). To jest tylko i wyłaczenie jej decyzja, czy pomyśli o tobie i zostanie (w co watpie) czy wyjedzie na te planowane 5 lat. więc teraz to tylko od niej zalezy i nie mozesz chyba w tym przypadku nic zrobić. Bo chyba jej do krzesła nie przywiązez z pretekstem ze nie chcesz aby ona wyjechała Shocked

Numer Gadu-Gadu
2419438
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

5 lat to naprawdę bardzo dużo a może ją poprosisz żeby przyjedzala na wakcje do ciebie co roku. Pisz do niej listy, dzwon. Wytrzymasz to jakos!

Numer Gadu-Gadu
4557715
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 09:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

EE..nie będzie tak źle...piszcie do siebie dzwońcie...ty możesz pojechać do niej na wakacje a ona przyjeżdzać tu an ferie..i będziecie się spotykać....od czego ejst internet? gg mail...możecie spokojnie ze sobą korespondować...wiesz nei powinieneś jej przyszkadzać...to jest jej decyzja i pozwól aby tlyko ona ją podjęła..wiesz na ma tam rodziców , rodzeństwo...nie dziwię się...rodzina czasami jest ważniejsza niż przyjaźń...i powinieneś to zrozumieć...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 00:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

(dla bezpieczeństwa Adriana nieco ocenzurowałem jego post)

Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 08:19   Re: PROSZE O POMOC!!!!!!

SKOPA napisał/a:
CZEŚĆ MAM NA IMIE ADRIAN I MAM PROBŁEM, NAWET WIELKI. W OSTATNICH 4 LATACH ZAPRZYJAŻNIŁEM SIE Z MOJĄ KOLEŻANKĄ (NADIA {deg wyciął nazwisko}).W GRUDNIU POPRZEDNIEGO ROKU JEJ MAMA WZIEŁA ŚLUB Z POLAKO-NIEMCEM A W KWIETNU TEGO ROKU URODZIŁ SIĘ JEJ BRACISZEK (MARCELEK). NO I NIE WSPOMNIAŁEM ŻE JEJ MAMA Z JEJ OJCZYMEM I BRATEM PRZEPROWADZIŁA SIĘ DO NIEMIEC. I W TYM ROKU POJECHAŁA TAM NA WAKACJE I ZACZEŁO JEJ SIE TAM PODOBAĆ I CHCE TAM ZOSTAĆ NA 5 LAT. TO DLA MNIE WIELKI SZOK MUSZE TEMU ZAPOBIEC ALE NIE WIEM JAK. POMUŻCIE MI JA BEZ NIEJ NIE WYTRZYMAM CIAGLE JESTEŚMY RAZEM JAK NIE CIALEM TO DUCHEM ALE TAK DŁGO JA NIE WYTRZYMAM!!!!!!!! W DODATKU 5 LAT!!!! POMÓRZCIE MI BO JA NAPRAWDE NIE WIEM CO ZROBIĆ! PISZCIE DO MNIE TU NA FORUM I NA MOJĄ POCZTE @ skopa14@wp.pl LUB NA GG 7873700 LUB LISTOWNIE- {deg wyciął adres}. KARZDA POMOC SIE LICZY. DZIENKI!!! MORZECIE TEŻ DZWONIĆ {deg wyciął telefon} (PROŚCIE ADRIANA {deg wyciął nazwisko}). PA, DZIENKI JESZCZE RAZ ZA KARZDĄ POMOC!!!

Hej, skarbie, nie dramatyzuj tak. I nie szalej :/ To dość nierozsądne podawać tutaj swoje dane :/ Cóż, i nie myśl tylko o sobie. Chcesz ją za wszelką cenę zatrzymać przy sobie? To egoistyczne. A w Niemczech będzie jej może lepiej? Zastanów się. To przecież nie koniec świata. Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 10:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak ... Jeszcze podaj jakie masz hasło na kompa .. Kod do domu ( jak masz ) ... Ty wogule myslisz ? Mozliwe ze jest tu pare pedofilow ... a Ty tak sobie wszystko podajesz ? Człowieku .. Ciekawe gdyby Twoi rodzice to ujżeli byli byu zachwyceni ? Tylko chciałam to napisac .. co do tamtej dziewczynyy ... e .. niewiem :]
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 11:08   

Zastanów się SKOPA. Na dobrą sprawę, gdybyś ty tam wyjeżdżał, bardzo byś chciał i jakaś koleżanka miałaby plany co do ciebie... Jeśli chce, to daj dziewczynie spokój. Poproś o przyjazdy np. w wakacje. Confused Przecież nie możesz jej zatrzymać na siłę. Rolling Eyes

Pozdrowienia Kwiat
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Sie, 2004 11:00   ...

oj... toś się chłopie wkopał... ja bym był z nią cały czas w kontakcie (kom.) i czekał... Neutral ale to tylko gadanie... ale ja bym nie próbował robić jakiegoś przedstawienia aby nie wyjechali ale to twoja decyzja Neutral powodzenia ale ja też był bym wkurzony Evil or Very Mad
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 01 Sie, 2004 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pomyśl też o niej. Ona na pewno zgodzi przyjeżdżać czasami do Polski np. na wakacje czy ferie. Co prawda długo nie będziecie się widzieć ale dzisiaj na świecie istnieje cos takiego jak e-maile, SMS-y, telefony,listy itp. Jeśli to prawdziwa przyjaźń to przetrwa. Dla niej to może być naprawdę wielka rzecz w końcu ma ojczyma i brata z innym mężczyzną. Jej rodzice prawdopodobnie się rozwiedli albo jej ojciec umarł...Jeśli chce tam pojechać to nie zatrzymuj jej.

Odpowiedz do tematu