Jeśli ktos chciałby mieć bloga a nie moze go założyć lub nie umie moge mu oddać swojego jeśli ktoś jest chętny to prosze sie skontaktować ze mną na gg to mój numer 4973663.Zgłaszajacym się podam moje chasło na gg.To nie jest głupi pomysł przecież notki można usunąć szablon zmieć linki także usunąć lub zmienić dział omnie wykasować...W każdym bąć razie serdecznie zapraszam !!!
_________________ Pyszny pierożek z truskawakami i twarożkiem do buzi am!AAAA!!Tylko nie wywalaj ze mnie moich truskawkowych wlaków!Ty aligatorze!!!
Sluchaj Malvina nie usunalem twojego postu aby inni widzieli. Nie pisz takich bezsensownych rzeczy nic nie wnoszacych to jest post dla tych ktorzy chca bloga ty nie chcesz to nie nabiajaj. Gdyby polowa forumowiczow napisala cos takiego jak ty zrobilby sie tutaj bajzel.
P.S: Nie uwazaj mnie za takiego upierdliwego zrzede, poprostu wykonuje swoje obowiazki.
Kamix ja sie wcale z niej nie nabijałam ... :/ . Napisałam " Nie dzieki " bo szkoda mi jej było ze nikt jej nie odp. Spox .. Rozumiem twoje obowiazki :]
Kamix ja sie wcale z niej nie nabijałam ... :/ . Napisałam " Nie dzieki " bo szkoda mi jej było ze nikt jej nie odp. Spox .. Rozumiem twoje obowiazki :]
Cośty hehe było ci mnie szkoda dzisiaj napisałam ten temat i nikt jeszcze nie odpisał zresztą nie musi ja tego bloga nie musze oddawać
_________________ Pyszny pierożek z truskawakami i twarożkiem do buzi am!AAAA!!Tylko nie wywalaj ze mnie moich truskawkowych wlaków!Ty aligatorze!!!
Dobra spoko ... Nic sie nie stało ... A co do tego bloga. . . Chętnie bym wzieła , ale jak se niedawno załozylam bloga to mi sie znudził ... Więc więcej juz bloga nie chce )