| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Forum schodzi na psy?
Autor Wiadomość
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 11:38   Forum schodzi na psy? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wiec apluje do moderatorow zeby zrobiono cos z fala naplywajacych debilow.
rejestruje sie coraz wiecej ludzi z czego wiekszosc to skonczeni kretyni ( Lapa itp. )
coraz wiecej postow to "nie wiem" " ok" "fajnie " i tak dalej a tematy to robienie sobie jaj.
Czy cos da sie z tym zrobic jakeis filtry nalozyc? no ja nie wiem ;/
Ja jestem zawsze chetny do "karczowania" durnych postow.

Pozdrawiam Smile
MODERATORZY GDZIE SIE PODZIALISCIE ?!?! :'(

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 11:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Z chęcią zajełabym się tłuczeniem tych postów ale mam moda tylko na pomoc w lekcjach
fakt warto by coś z tym zrobić
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 11:48   

Taa, na początku to było nawet zabawne, ale potem jak się zrobiła nawałnica "wulgarów"... To już zaczęło być nieśmieszne i niesmaczne. "Zaklej sobie pochwę plastrem", "Włóż ołówek do dupki i pchaj"... Fee...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 11:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No widze ze sa juz chetni dzialac:)
Niech Administratorzy pomoga w koncu chyba oni moga wszedzie posty kasowac biggrin

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 12:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne, że mogą Razz
Mogą, ale trochę trudno we wszystkich tematach "łapać" takie posty. Prawie każde forum ma moderatora. Oni też mogą to robić. Filtrów nie ma, ale można ustawić długość postów. Jeśli będzie miał za mało znaków czyli Zgadzam się, Tak, Nie, itp. to nie przejdzie taki post. Piszcie jak powinna być minimalna ilość znaków (ze spacjami) to ustawię. Moderatorzy (piszę to już chyba 3 raz) mają możliwość dawania Ostrzeżeń. Na dole jest linasek i po kliknięciu pisze wartość ostrzeżeń. Można blokować pisanie, wejście na forum, itp. Jest Śmietnik... Jeśli któryś moderator nie wie czy post ma skasować, albo gdzie przenieść to może tam wrzucać. Zrobię z tym porządek, bo będzie w jednym miejscu. Kwiatki takie jak Tak, Nie, Zgadzam się od razu won. Ludzie! Moderator to praca a nie tylko ranga czy nagroda "za coś tam". Po to są moderatorzy. Żaden admin sam tego nie zrobi...

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 12:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Trzeba coś z tym zrobić ... już nawet Papież był lepszy od tych masochistyczno-zoofilskich zachcianek naszych nowych uzytkowników
jak już pisałam mogłabym się zająć tłuczeniem tych postów ale moda mam tylko w pomocy w lekcjach
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 12:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moze by wproqwadzic taka ikonke "kapuj" albo cos takiego Smile
gdzie uzytkownik klikajac na nia moglby donies moderoatorowy danego dzialu albo administatorowi ze ten post nie nadaje sie do spozycia.
Dzieki temu modki nie musza szuakc tyle tylko np patrza w jaka skrzynke wchodza w link i do smieci posta po przypatrzeniu sie mu ofcorz ;P

A jeszcze moze by np . zamiast ilosci postow zeby byc tsraszym jakism uzytkownikiem to zeby liczyl sie czas? a licznik postow do smieci ciap Razz
dzieki temu moze bedzie mniej postow typu "tak" "aha" itp"
Albo poprostu moderator by dawal status patrzac na posty uzytkownika a nie ich ilosc .

Ostatnio zmieniony przez Pulkownik Nikt dnia Sob 12 Cze, 2004 12:12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 12:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Staram sie potepiac takie zachowania wczoraj dalem pierwsze ostrzezenie uzytkownikowi o nazwie Qbaz również myśle że trzeba coś z tym zrobić a więc moderatorzy do boju nie bać się kasować durnych postów. Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 12:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i jeszcz jedno... Bez problemu mogę kasować masowo posty danego Użytkownika. Jeśli wszystkie są takie jak pisane przez Łapa to hurtem można się ich pozbyć. To zresztą zrobiłam Razz

---
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 12:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pierwsze skutki tepienia widac Razz Oby tak dalej biggrin
Ale mozliwosc donoszenia na posty by sie przydala:P

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to zzrobić posta i przykleic nominacje do ostrzeżeń, albo takim co tak piszą dodatkowa rangę zrobić brudas, lub odebrać avatara czy gwiazdki, chociaż zadużo będzie z tym roboty czaję sie na kolejne ostrzeżenie bo wkurza mnie pewna osoba na forum która na prawie każdy post odpowiada cooll, masz rację, niet itp. to jest bez sensu piszcie troszki obszerniej.

A każdy mówi że "Polacy nie gęsi swój język mają" ale jak widać po niektórych osobach to wcale go nie mają Razz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko nie przesadzajcie! Kinga wytropiła w Do śmiechu odpowiedź (na dowcip) COOL Ale przecież to zabawa, rozrywka... Nikt przecież nie będzie odpowiadał na dowcip Ten dowcip jest świetny, podoba mi się, bo to i tamto. On jest taki a taki Tam ludzie się bawią. Jeśli w tematcie Do śmiechu będziemy kasować takie posty to i całe Zabawy trzeba wykasować. Tam też ludzie odpowiadają jednym słowem. Razz

---
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 14:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Oops ... faktycznie Smile
ale reszta jest chyba ok ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!
Nie dawno pewien nowy użytkownik , ktory ma na swoim koncie 4 posty , po prostu kpił sobie z naszego forum. Gdy zajrzałam na jego profil zobaczyłam ze co parę minut wymysla nowe historyjki typu , Cytat: Arrow mam 15 lat jestem w ciąży moi rodzice wiedzą. byli wściekli!ale przyjeli to.pomocy czy mogę przez to być chora? p.sSex uprawiałam 3 razy!!!!!!!!!
A po 3 minutach pisała nowy temat: Arrow " Mam 13 lat , facet zgwalcił mnie w kiblu , jestem w ciązy ble , ble ble .... Mam dość takich zboczeńców! Dobrze ze jakiś moderator usunął te zboczone tematy i posty , ktore ten uzutkownik napisał...Uff.....
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sprawa jest prosta jesli sie nie podoba post, kasuj go. jesli ktos robi burdy zbanuj go.

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu