Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 12:20 Kilka pytań...
Żeby nie tworzyć kilku tematów, napiszę parę pytań w jednym.
1. Znacie jakieś ciekawe sposoby na przerabianie jeansów? Widziałam juz taki starszy temat, ale strasznie mało w nim odpowiedzi.
2. Znacie może jakieś ćwiczenia na szczupłą talię? ^^
3. Jakie polecacie kosmetyki do twarzy (na trądzik itp. )?
4. Z jakich składników można zrobić jakieś proste, domowe maseczki? ^^
5. Czy peeling (chodzi mi o tą tak jakby masę, nie wykonywanie) można zrobić samemu, z jakichś składników?
6. Znacie jakieś sposoby na nie przetłuszczanie się włosów (oprócz szamponów : P)?
7. Znacie jakieś sposoby na większą puszystość włosów?
8. Czy do mycia twarzy używacie jakiegoś normalnego mydła, czy specjalnego? Ja mam od niedawna "Under Twenty". Jeśli używacie jakichś tego typu, to czy działają?
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 12:45
Monik napisał/a:
Czy do mycia twarzy używacie jakiegoś normalnego mydła, czy specjalnego? Ja mam od niedawna "Under Twenty". Jeśli używacie jakichś tego typu, to czy działają?
Uzywam tez under twenty. Na poczatku mialam taki różowy, ale teraz uzywam niebieskiego, ktory jest przeciwko wypryskom czy cos. Musze przyznac ze procz takiego malutkiego tradziku, ktory mam na twarzy, ale go nie widac tylko czuc, to nie wychodza mi zadne pryszcze ; )
Monik napisał/a:
Znacie może jakieś ćwiczenia na szczupłą talię? ^^
Poszukaj w internecie, gazetach itp. Tam jest tego pelno.
Monik napisał/a:
Znacie jakieś sposoby na większą puszystość włosów?
Na to sa szampony, odzywki, maseczki do wlosow itd...
1. Najciekawszy pomysł to wyobraźnia. Zależy w jakim stylu chcesz mieć te jeansy. Punk? Rockabilly? Vintage? Jak się na jakiś zdecydujesz, to służę radą
2. Khem. Systematyczny zestaw ćwiczeń. Wiesz, nie ma prosto. Poszukaj w necie jakichś ćwiczeń odpowiednich do wieku i dobranych do diety.
3. Nie miałam trądziku, więc nie wiem.
4. Zależy jaka maseczka. Oczyszczajaca, nawilzajaca, lifting?
5. Raczej niebardzo. A jeżeli już to przepłacisz na składnikach, bardziej opłaca się kupić.
6. Odżywki? Mgiełki do włosów?
7. Patrz wyżej ^^
8. Biotherm Moussante CośtamCoś. Nie napiszę tego całego, za trudne. xd
3. Ja miałem multum tych żelów, peelingów, i co tam jeszcze jest dostępne i najlepsze co od pół roku używam to:
- tonik Garniera (taki ogórkowy, nie znam nazwy, bo mam z Niemiec)
- "Nivea Wash'n'Re-Fine"
-"L'Oreal Pure Zone Żel Głęboko Oczyszczający z Peelingiem"
- I najlepsze na pryszcze: Clearasil Krem "3 dni"
8. Nie używaj mydła do mycia twarzy, bo będzie jeszcze gorzej!
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 16:58
9. Czy są jakieś sposoby na pozbycie się tak jakby większej ilości skóry pod brodą? ^^ To nie jest drugi podbródek, tylko jak się schyla głowę to się robi taki wałek, albo jak jest np zdjęcie z boku to widać też tak więcej tej skóry, że tak wisi.
Tremere napisał/a:
Najciekawszy pomysł to wyobraźnia. Zależy w jakim stylu chcesz mieć te jeansy. Punk? Rockabilly? Vintage? Jak się na jakiś zdecydujesz, to służę radą
Hm... A mogłabyś opisać wszystkie? ^^
CHoCoLaTE napisał/a:
Poszukaj w internecie, gazetach itp.
No wiem, żeby poszukać, ale może ktoś z Was coś zna.
Za wszystkie odpowiedzi dziękuję I jakby co, to proszę o więcej ^^
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 10:27
Tremere napisał/a:
Wszystkie style? Hoho, to bym musiała z 10 stron w tym temacie zająć.
Wystarczy, jak napiszesz o tych trzech, które tu wymieniłaś. Chodziło mi o wszystkie style, które napisałaś w poście wyżej.
[ Dodano: Nie 31 Gru, 2006 14:35 ]
10. Jakie są jakieś fajne sposoby na pomalowanie paznokci? Wiem, że jest tego multum, ale np jeśli znacie bardzo dużo, to podajcie tak ze 3.
Tremere napisał/a:
Zależy jaka maseczka. Oczyszczajaca, nawilzajaca, lifting?