Wysłany: Sro 28 Lip, 2004 09:58 jestem szalona i pomóż mi ...
cóż, chciałam wysłać do mojego eks (ma na imie MARCIN) list albo kartke ... ale nie mam pomysłu. Najpierw chciałam kupić jakąś słotką, czadziorską kartkę i na niej napisać np. wierszyk (miłosny) ; albo LUBIE CIE, LUBIE CIE, LUBIE CIE ... itd. aż zabraknie mi miejsca a na końcu napisać KOFFAM CIE ; albo napisać LUBIE CIE TAK BARDZO, BARDZO, BARDZO ... itd. aż do końca. Później zdecydowałam się na list (3 dwustronne kartki) , gdzie miało być nalisane LUBIE CIE, LUBIE CIE, LUBIE CIE ... itd. aż zabraknie miejsca. ale po 4 "lubie cię" wydało mi się do dość banalne i głupie ... Później myślałam o wycięciu kilkudziestu serduszek i na nich napisać KOFFAM CIE ... ale to też wydało mi się banalne chciała bym wysłać mu coś SZALONEGO ale nie wiem co ... czy jednak kupić mu kartkę ?
Poradźcie mi co mogę wysłać , coś zajefajnego , czadziorskiego , słotkiego i SZALONEGO ...
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
Ten list / kartkaa ma być od ciebie .... To po co pytasz kogos o rade ? No ale dobra ;p . cos szalonegoo. .. To " LUBIE CIE " .... Do konca miejsca moim zdaniem to glupota . Nie mam pojecia co mozesz mu wysłac ... Aha , i jeszcze jedno ... Nie pisze się słotkiego .. tylko słodkiego
Wydaje mi sie ze ladniuska kartka w zupelnoasci starczy, w srodku fajniuski wierszyk ewentualnie mozna narysowac jakies serduszko, list tez bylby dobry ale taki szczery od serca, lubie takie dostawac i zaloze sie ze nie tylko ja
wiem że kartka i wierszyk to słodka mieszanka (ale dość banalna i nudna) , chciałam wysłać mu "coś" ale bez podpisu (chciałam zobaczyć jak zareaguje czy odgadnie że to ja) , ale kartka bez podpisu (z wierszem albo czymś innym) ...
Nie możecie poradzić mi czegoś bardziej SZALONEGO ... Coś co go zaskoczy
ja nie mam żadnych pomysłów . ( jest mały problem mam niecałe 13 lat więc to co mu wyśle musi być , takie żebym mogła to zrobić bez problemów )
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...