| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przetłumaczy mi ktos na polski?:(
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 14:57   Przetłumaczy mi ktos na polski?:( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie jest to związane ani troche z lekcjami ale chciałabym,by ktoś mi pomógł. Dostałam meila po angielsku dotyczącego mojego bloga...I nie wiem o co chodzi! Nie znam całego angielskiego a słownik zabrał tata bo on musi uczyć się tego jezyka. Zrozumiałam tylko,ze mam tylko jeden dzień...(tzn.że tyle mam czasu na coś tam zrobienie). Nie chce odpisywac na ten e-mail(z resztą zobaczę) ale chciałabym choć w przybliżeniu dowiedzieć się, o co w nim chodzi Sad OK, oto treść: "Hello,

I have visited www.aluuusia.blog.pl and noticed that your website is not listed on some search engines. I am sure that through our service the number of people who visit your website will definitely increase. SeekerCenter is a unique technology that instantly submits your website to over 500,000 search engines and directories -- a really low-cost and effective way to advertise your site. For more details please go to SeekerCenter.net.

Give your website maximum exposure today!
Looking forward to hearing from you.

Best Regards,
Vanessa Lintner
Sales & Marketing
www.SeekerCenter.net "

Pomóżcie mi,proszę!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm....ja zrozumiałam z tego tyle ze jest to oferta reklamowa, w której ktoś chce zapisać Twoją stronę do wyszukiwarki z maszynami ((?)czy jakos tak) ale dokladnie też nie wiem o co chodzi. Jeśli źle mówię to niech mnie ktoś sprostuje Smile Poza tym w necie też są słowniki, możesz skorzystać np. z onetu http://slowniki.onet.pl/index.html?tr=auto i wdrożyć się głebiej w treść tego listu Smile

Nitemare Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jestem expertem z angielskiego pisz na gg 4706524 chetnie ci to przetlumacze

Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4706524
Gabra
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 17:46   dzwnee

Przetłumaszyłam na www.translate.pl i oto wyniki: Ma odwiedził (odwiedzony) *www.aluuusia.blog.pl* i zauważał co (żeby; który) wasz *website* nie jest załączany do listy na niektórych poszukiwawczych silnikach. JA jestem pewnne co przez naszą służbę (serwis) liczba (ilość) ludzie (lud; ludowy) kto (który) odwiedzają wasz *website* pewnie będzie powiększać. *SeekerCenter* jest wyjątkowa technologia co (żeby; który) natychmiast oddaje na rozpatrzenie wasz *website* do nad 500,000 poszukiwawczymi silnikami i *directories* -- rzeczywiście ocenionego niskiego poziomu i czynna (efektywny) droga (środek) reklamować (dawać ogłoszenie) wasze położenie. Dla większa ilość (bardziej; więcej) szczegół (wyszczególnia) sprawiać przyjemność (proszę) idą do *SeekerCenter.net*. Dają wasz *website* maksymalna wystawa dziś! Oczekiwanie odpowiedzi od was.
Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie chodzi im o to że twoja strona (ew. blog) nie jest zaindeksowany w żadnej wyszukiwarce i oni ci proponują że u nich możesz po niskich kosztach efektownie zaindeksować stronę w wielu wyszukiwarkach.

Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poprsotu reklama ktora mowi ze mozerz zapisac swa strone do tego.. czegos ;P i bedzie ona a wyszukiwarkach roznych.

napisales Dexter swoja odpowiedz w tym samym czasie co ja Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi