Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 30 Sie, 2004 14:57 Przetłumaczy mi ktos na polski?:(
Nie jest to związane ani troche z lekcjami ale chciałabym,by ktoś mi pomógł. Dostałam meila po angielsku dotyczącego mojego bloga...I nie wiem o co chodzi! Nie znam całego angielskiego a słownik zabrał tata bo on musi uczyć się tego jezyka. Zrozumiałam tylko,ze mam tylko jeden dzień...(tzn.że tyle mam czasu na coś tam zrobienie). Nie chce odpisywac na ten e-mail(z resztą zobaczę) ale chciałabym choć w przybliżeniu dowiedzieć się, o co w nim chodzi OK, oto treść: "Hello,
I have visited www.aluuusia.blog.pl and noticed that your website is not listed on some search engines. I am sure that through our service the number of people who visit your website will definitely increase. SeekerCenter is a unique technology that instantly submits your website to over 500,000 search engines and directories -- a really low-cost and effective way to advertise your site. For more details please go to SeekerCenter.net.
Give your website maximum exposure today!
Looking forward to hearing from you.
Hmm....ja zrozumiałam z tego tyle ze jest to oferta reklamowa, w której ktoś chce zapisać Twoją stronę do wyszukiwarki z maszynami ((?)czy jakos tak) ale dokladnie też nie wiem o co chodzi. Jeśli źle mówię to niech mnie ktoś sprostuje Poza tym w necie też są słowniki, możesz skorzystać np. z onetu http://slowniki.onet.pl/index.html?tr=auto i wdrożyć się głebiej w treść tego listu
jestem expertem z angielskiego pisz na gg 4706524 chetnie ci to przetlumacze
_________________ lllwww.terroryzm.netlllserwis o terroryźmie na skalę globalną
Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2004 17:46 dzwnee
Przetłumaszyłam na www.translate.pl i oto wyniki: Ma odwiedził (odwiedzony) *www.aluuusia.blog.pl* i zauważał co (żeby; który) wasz *website* nie jest załączany do listy na niektórych poszukiwawczych silnikach. JA jestem pewnne co przez naszą służbę (serwis) liczba (ilość) ludzie (lud; ludowy) kto (który) odwiedzają wasz *website* pewnie będzie powiększać. *SeekerCenter* jest wyjątkowa technologia co (żeby; który) natychmiast oddaje na rozpatrzenie wasz *website* do nad 500,000 poszukiwawczymi silnikami i *directories* -- rzeczywiście ocenionego niskiego poziomu i czynna (efektywny) droga (środek) reklamować (dawać ogłoszenie) wasze położenie. Dla większa ilość (bardziej; więcej) szczegół (wyszczególnia) sprawiać przyjemność (proszę) idą do *SeekerCenter.net*. Dają wasz *website* maksymalna wystawa dziś! Oczekiwanie odpowiedzi od was.
Według mnie chodzi im o to że twoja strona (ew. blog) nie jest zaindeksowany w żadnej wyszukiwarce i oni ci proponują że u nich możesz po niskich kosztach efektownie zaindeksować stronę w wielu wyszukiwarkach.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------