To smutny temat....Nie wiedziałam,że taka chwila kiedyś nadejdzie...Nie wiedziałam,że kiedykolwiek będę musiała się z Wami żegnać...bardzo mi przykro A więc napiszę wszystko po kolei....
...wyjeżdżam na obóz konny! Będę tam dwa tygodnie(od jutra). Sorry,ze tworzę z tak głupiego powodu nowy topic, chciałam to napisać w takim jednym poscie związanym z wakacjami, ale niestety go "zgubiłam" . Więc piszę tu. Życzę Wam także miłych wakacji, super pogody i świetnych nowo poznanych ludzi(bo z niektórymi nie zdążę się pożegnać ). Hm....nie wiem, jak wytrzymam bez Was taaaaka kupę czasu No cóż nie zalejcie się tylko łzami za mną( ) chociaż i tak wiem,że będziecie tęsknić(taaa....jasne ). No i...no i to wszystko Papa!
P.S. Pierwszej części postu nie bierzcie na serio-tylko się zgrywałam
To smutny temat....Nie wiedziałam,że taka chwila kiedyś nadejdzie...Nie wiedziałam,że kiedykolwiek będę musiała się z Wami żegnać...bardzo mi przykro
Gdy przeczytałam to , to już myślałam , że na zawsze odchodzisz z naszego forum!! Ale pozniej zobaczylam ze jedziesz tylko na oboz i ze wracasz za dwa tygodnie Ufff...Kamień z serca mi spadł...hehe
Życzę Ci abyś te dwa tygodnie spędziła bardzo miłoi żebyś przeżyła jakąś niesamowitą przygodę!
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
No to uja Ci zeczę tego samego...abyś miała ladną pogodę...poznała nowych fajnych ludków...odpoczęła od rodziców..(i od nas?)...no i aby było ci tam super...