| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Odchodzę...
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:26   Odchodzę... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To smutny temat....Nie wiedziałam,że taka chwila kiedyś nadejdzie...Nie wiedziałam,że kiedykolwiek będę musiała się z Wami żegnać...bardzo mi przykro Sad A więc napiszę wszystko po kolei....

...wyjeżdżam na obóz konny! Wink Będę tam dwa tygodnie(od jutra). Sorry,ze tworzę z tak głupiego powodu nowy topic, chciałam to napisać w takim jednym poscie związanym z wakacjami, ale niestety go "zgubiłam" Wink . Więc piszę tu. Życzę Wam także miłych wakacji, super pogody i świetnych nowo poznanych ludzi(bo z niektórymi nie zdążę się pożegnać Mr. Green ). Hm....nie wiem, jak wytrzymam bez Was taaaaka kupę czasu Sad No cóż nie zalejcie się tylko łzami za mną( Mr. Green ) chociaż i tak wiem,że będziecie tęsknić(taaa....jasne Mr. Green ). No i...no i to wszystko Wink Papa! Sad Sad Sad Sad

P.S. Pierwszej części postu nie bierzcie na serio-tylko się zgrywałam Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ci mroweczko zycze wspaniałej pogody i łagodnych koni, mam nadzieje że po obozie przyjedziesz wypoczęta, opalona i szczęśliwa Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:38   Re: Odchodzę... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
To smutny temat....Nie wiedziałam,że taka chwila kiedyś nadejdzie...Nie wiedziałam,że kiedykolwiek będę musiała się z Wami żegnać...bardzo mi przykro Sad

Gdy przeczytałam to , to już myślałam , że na zawsze odchodzisz z naszego forum!! Crying or Very sad Crying or Very sad Ale pozniej zobaczylam ze jedziesz tylko na oboz i ze wracasz za dwa tygodnie Ufff...Kamień z serca mi spadł...hehe Wink
Życzę Ci abyś te dwa tygodnie spędziła bardzo miłoi żebyś przeżyła jakąś niesamowitą przygodę! Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 10:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobrej zabawy z koniami i pogody ładnej, bo coś kurde teraz jej brakuje:(
Powrót do góry
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 02 Lip, 2004 10:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z wami

Numer Gadu-Gadu
1639597
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 02 Lip, 2004 10:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to uja Ci zeczę tego samego...abyś miała ladną pogodę...poznała nowych fajnych ludków...odpoczęła od rodziców..(i od nas?)...no i aby było ci tam super...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wrrrrrrrr.Ale mnie wystraszyłaś!

Pozdrów konie od nas.
I klacze też.

ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 23:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

konie nie skapują są zbyt roztargnione.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu