| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co mam robić??
Autor Wiadomość
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 04 Lis, 2005 15:07   Co mam robić?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SiemaneczkoOoo:D Niom więc tak....jestem płaska decha...mam ok. 66 cm pod biustem a w biuście 72 cm...czyli 6cm..różnicy...nie ma na mnie żadnego stanika!!! i mam 14 lat =/.....w sobote w moim mieście Czyli w Suwałkach jest dyska...(co sobote jest) w Labiryncie...a dokładniej Hallowen.../to jest jutro/..ORAZ są wyprawiane na tej dysce mojej przyjaciółki urodzinki...bardzo chce żebym też była..jutro przyjdzie do mojej mamy i bedzie ja namawiać..(może jej to sie udac chociaz mama nie chce mnie na ta dyske puścić)....a mój problem polega na tym że...tam będą osoby tak od 16-17 lat do 20lat =/ no i na 100% będą wszystkie mialy biust...a ja jak bede w bluzce na ramiaczkach itp...to bedzie strasznie widać że ze mnie to decha....i bedzie widać sutki =/....Stanika se nie kupie i nie wypcham bo po co?? A jak mnie ochrona nie wpuści bo pomyśli że ja jakiś dzieciak....bo nie mam kobiecych kształtów ( ale z samej twarzy wygladam na 14 -15 lat, tak mi mowia) ,...to bylby obciach....ale załóżmy że mnie wpuszczą...ale będę czuć sie okropnie...ale z drugiej strony chce bardzo iść....no i pewnie nikt nie bedzie chcial ze mna tanczyc... =/ mówią mi że jestem b.ładna..może i tak jest żeby nie ten biust =((=( pomóżcie!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9145823
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lis, 2005 15:16   

to załóz bluzke z duszymi kieszeniami na biuscie/falbankami,one powiekszaja optycznie biust.Jak nie,to zaloz większa bluzke zeby nie bylo widac.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 04 Lis, 2005 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bluzek z krotkim rekawkiem bądz na ramiaczkach to nie mam z kieszeniami...moja przyjaciolka tez nie...z falbankami tez nie....( to nie w naszym typie..) A co do szerokim bluzek....to są to jedynie bluzki " na codzień" a nie na imprezke:/ ...zobaczymy jeszcze..moze sie cos wymysli Mr. Green Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
Kielbasa Chann
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lis, 2005 17:27   

Ja jak ide na jakąś imprezke to nie myśle co będą o mnie mysleć inni ubieram się jak chce. Byle było mi wygodnie.

Hmm a może załóż bluzkę na ramiączkach i na niego załóż jeszcz taki top krótszy to chyba powinno zmimalizować widoczność sutków.

[ Dodano: Pią 04 Lis, 2005 16:27 ]
Ja jak ide na jakąś imprezke to nie myśle co będą o mnie mysleć inni ubieram się jak chce. Byle było mi wygodnie.

Hmm a może załóż bluzkę na ramiączkach i na to załóż jeszcz taki top krótszy to chyba powinno zmimalizować widoczność sutków.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 04 Lis, 2005 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zreszta o ile sutki ci nie stoja i nie masz przezroczystego stanika i bluzki to widac ich nie bedzie..

swoja droga haloween juz chyba bylo..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 04 Lis, 2005 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Halloven tak normalnie to jest 1 listopada .....a że wcześniejsza sobota byla chyba 29.10 no to imprezki nie bylo wiec teraz jest 5.11 biggrin.....Ssuper bedzie!! i bedziesz jeszcze piana!biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 09:23   

kasia0001 napisał/a:
Halloven tak normalnie to jest 1 listopada .....a że wcześniejsza sobota byla chyba 29.10 no to imprezki nie bylo wiec teraz jest 5.11 biggrin.....Ssuper bedzie!! i bedziesz jeszcze piana!biggrin

że słucham co? 1 listopada jest Świeto Zmarłych a nie hallowen:/ polska tradycja juuhuuuu ale co tam
hallowen jest dzień przed
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 09:54   

kradziejka - 1.11 jest wszystkich swietych czyli i zmarlych i zywych.. ale sie przyjelo ze sie wtedy chodzi na groby. zas 2 sa zaduszki ;p
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale duzo osob myli 1 i 2 wiec to jej mozna wybaczyc, no a z haloween miala racje
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 16:09   

tak, wim. Smile
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 16:10