SiemaneczkoOoo:D Niom więc tak....jestem płaska decha...mam ok. 66 cm pod biustem a w biuście 72 cm...czyli 6cm..różnicy...nie ma na mnie żadnego stanika!!! i mam 14 lat =/.....w sobote w moim mieście Czyli w Suwałkach jest dyska...(co sobote jest) w Labiryncie...a dokładniej Hallowen.../to jest jutro/..ORAZ są wyprawiane na tej dysce mojej przyjaciółki urodzinki...bardzo chce żebym też była..jutro przyjdzie do mojej mamy i bedzie ja namawiać..(może jej to sie udac chociaz mama nie chce mnie na ta dyske puścić)....a mój problem polega na tym że...tam będą osoby tak od 16-17 lat do 20lat =/ no i na 100% będą wszystkie mialy biust...a ja jak bede w bluzce na ramiaczkach itp...to bedzie strasznie widać że ze mnie to decha....i bedzie widać sutki =/....Stanika se nie kupie i nie wypcham bo po co?? A jak mnie ochrona nie wpuści bo pomyśli że ja jakiś dzieciak....bo nie mam kobiecych kształtów ( ale z samej twarzy wygladam na 14 -15 lat, tak mi mowia) ,...to bylby obciach....ale załóżmy że mnie wpuszczą...ale będę czuć sie okropnie...ale z drugiej strony chce bardzo iść....no i pewnie nikt nie bedzie chcial ze mna tanczyc... =/ mówią mi że jestem b.ładna..może i tak jest żeby nie ten biust =((=( pomóżcie!!!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Lis, 2005 15:16
to załóz bluzke z duszymi kieszeniami na biuscie/falbankami,one powiekszaja optycznie biust.Jak nie,to zaloz większa bluzke zeby nie bylo widac.
Bluzek z krotkim rekawkiem bądz na ramiaczkach to nie mam z kieszeniami...moja przyjaciolka tez nie...z falbankami tez nie....( to nie w naszym typie..) A co do szerokim bluzek....to są to jedynie bluzki " na codzień" a nie na imprezke:/ ...zobaczymy jeszcze..moze sie cos wymysli
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Lis, 2005 17:27
Ja jak ide na jakąś imprezke to nie myśle co będą o mnie mysleć inni ubieram się jak chce. Byle było mi wygodnie.
Hmm a może załóż bluzkę na ramiączkach i na niego załóż jeszcz taki top krótszy to chyba powinno zmimalizować widoczność sutków.
[ Dodano: Pią 04 Lis, 2005 16:27 ]
Ja jak ide na jakąś imprezke to nie myśle co będą o mnie mysleć inni ubieram się jak chce. Byle było mi wygodnie.
Hmm a może załóż bluzkę na ramiączkach i na to załóż jeszcz taki top krótszy to chyba powinno zmimalizować widoczność sutków.
Halloven tak normalnie to jest 1 listopada .....a że wcześniejsza sobota byla chyba 29.10 no to imprezki nie bylo wiec teraz jest 5.11 .....Ssuper bedzie!! i bedziesz jeszcze piana!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lis, 2005 09:23
kasia0001 napisał/a:
Halloven tak normalnie to jest 1 listopada .....a że wcześniejsza sobota byla chyba 29.10 no to imprezki nie bylo wiec teraz jest 5.11 .....Ssuper bedzie!! i bedziesz jeszcze piana!
że słucham co? 1 listopada jest Świeto Zmarłych a nie hallowen:/ polska tradycja juuhuuuu ale co tam
hallowen jest dzień przed
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lis, 2005 09:54
kradziejka - 1.11 jest wszystkich swietych czyli i zmarlych i zywych.. ale sie przyjelo ze sie wtedy chodzi na groby. zas 2 sa zaduszki ;p