| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Program "BAR"
Autor Wiadomość
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 14:07   Program "BAR" Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj pobawię się w "plus,minus".
Jeśli oglądacie program Bar to powiedzcie dlaczego?
Aha i jeszcze dajcie plusa lub minusa danej osobie za co i dlaczego Question Twisted Evil <oczywiście z baru>

Pozdrawiam gorąco Wink Wink
Mam nadzieję że coś tam napiszecie:)

Czekam Laughing Very Happy Razz Razz Razz Razz Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 23:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja oglądam czasem. właściwie to przede wszystkim w czwartki i soboty, żeby mieć rozeznanie kto odpadł i podsumowanie z tygodnia. tak na codzień, to jakoś nie mam czasu.
plusa dałabym Olegowi za to, że jest wesoły i nie obchodzi go rzadna rywalizacja i te sprawy... i wogóle jest inny niż wszyscy...
a minusa dałabym Wioli. Jakoś tak miesza w barze i wogóle mi się nie podoba z charakteru... Tak jakby prowadziła jakąś głupią gierkę...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 06:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja chyba także dałabym "plusa" Olgowi za to że ma zawsze humorek ,
Natomiast "minusa" dałabym Karolowi.
Za to że jest taki głupkowaty noo i wszystko robi na pokaz.
Pozdrawiam Razz
Powrót do góry
Papież

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 12:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten program to porażka, kompletny upadek obyczajów, nie ma sie co dziwic ze Polska jest jaka jest skoro idolem narodu sa Gulczas albo jakas dziwka Frytka.

wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Powrót do góry
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ogladam jak mam czas.

plus rowniez dla Olega poniewaz jest bardzo wesoly itp (jest tez bardzo seksowny i ma fajniutkom klate Surprised)

minus dla Karola bo wg mnie jest pajacem Joker
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
Papież

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj dziatki wy moje kochane, nie ogladajcie programu BAR gdyz jest zły.
Sciezka sprawiedliwosci prowadzi przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi, błogoslawiony ten ktory w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemnoscia, albowiem on jest strozem brata twego i znalazca zaginionych dzieci.
I wlasnie takiego czlowieka musicie odnalezc w sobie .

wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 12:50   

Oglądałam tylko pierwszą edycję. Tak to jest z tymi Big braderami: pierwszą edycję można obejrzeć, bo potem to się robi strasznie nużące. Ale większość i tak się nie wybija, i następnych edycji już nie ma (niezłe były Dwa Światy, ale Agent czy Łysi i blondynki to totalna porażka). Cały czas to samo, Karol się zakochał w Izie, a potem ją zdradził z Anią i obie mu wylały piwo na głowę, więc Karol na pocieszenie spędził noc z Olgiem. I tak w kółko. Niedawno rozbroiła mnie Dorota. Idą odwiedzić konie, które dotnął los. Marta "oh aH, biedne konie zaraz się popłaczę", a Dorota pokazuje swoje szpanerskie wiązane szpilki i mówi "Dzisiaj założyłam takie buty ponieważ chciałam połączyć styl sportowy i sexy, ale tu jest takie błoto... Buuu, będę je musiała czyścić 3 godziny!!!". Potem zapytali faceta ze stadniny co sądzi o kadydatkach do Ol starz a on że Marta wrażliwa, natomiast Dorota to pozerka. Krzysiu kazał Dorocie powiedzieć co o tym sądzi, a ona "Jak można tak nazywać ludzi po trzech minutach! Ten pan bardzo się nieładnie zachował, bardzo nieładnie!". Eh, porażka. Ale może jakiś wielbiciel Baru mi powie o co chodzi z tymi Ol starzami? Gdzie oni są? Tylko mają taki tytuł i to wszystko?
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 22:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... no cóż, ja się wypowiedzieć nie mogę, heh... nigdy nie oglądałam Baru. Kiedyś tam widziałam ze 4 odcinki 1 Big Brathera... i nic więcej, nie lubię tego typu programów... Nudzą mnie i tyle Very Happy
(a co do tego się sprowadza nikomu nie przydzielę plusa ani minusa Razz)
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 10:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie lubię programu Bar, i takowoż go nei oglądam, czasami tylko se siedze przy koleżankach i slucham o tym jak one mówią jaki to Oleg czy ktoś tam jest rpzystojny, i wogóle, moim zdddaniem to jeste głupie (moim zdaniem).

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 25 Kwi, 2004 11:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja oglądam program Bar w czwartki i soboty. Bo w inne dni to są " nudy na pudy" , a w czwartki są plusy i minusy , a w sobote Gorące Krzesła no i jakas muzyczna gwiazda.
Plusa bym dała Ramonie ( cieszę się ze wczoraj wygrała pojedynek z Wiolą na Gorących Krzeslach) Plusa daję Ramonie , ponieważ , jest bardzo sympatyczna , lubi porządek i jest po prostu moim zdaniem " ideałem kobiety".
Minusa dałabym Ani , gdyż widać ze strasznie gra i gdy tylko ma jakąs okazje to wszystkimi rządzi
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Kwi, 2004 15:50   Bar.. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka napisał/a:
Hmm... no cóż, ja się wypowiedzieć nie mogę, heh... nigdy nie oglądałam Baru. Kiedyś tam widziałam ze 4 odcinki 1 Big Brathera... i nic więcej, nie lubię tego typu programów... Nudzą mnie i tyle Very Happy
(a co do tego się sprowadza nikomu nie przydzielę plusa ani minusa Razz)

Ja równiez nie oglądam baru i wogóle nie lubie programów tego typu..big brother, łysi i blondynki itp itd...czemu nie lubię?? Mam swoje powody...

Numer Gadu-Gadu
730730
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 06 Cze, 2004 11:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam!
Do końca Baru 4 pozostał niecały tydzień. Kto Waszym zdaniem powinien wygrac??? Przypominam , że wczoraj odpadł KLAUDIUSZ , czyli teraz w Barze zostali: Aras , Gulczas , Mirka , Magda i Ramona. Mam nadzieję ,że wygra jakaś z dziewczyn...Moim zdaniem powinna wygrać Mirka , ale w to trochę wątpie.... Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 06 Cze, 2004 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Dla mnie tak szczerze programy typu bar itd itd to kompletne dno
Pare ludzi grających na okrągło eliminujacych
najczęściej najlepszych dno
naprawde nie lubię tego typu programów
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Martyna Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Cze, 2004 10:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nigdy nie oglądałam BARU ale oglądałam 1 edycje BIG BRATHERA

Numer Gadu-Gadu
8481434
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 19 Cze, 2004 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też tego nie oglądam Rolling Eyes Bez obrazy, ale to dla mnie po prostu głupie....
a)zgapione za "Big Brother"
b)ile może być edyzji tego samego? Rolling Eyes
Nigdy nie oglądałam "Baru"...Tylko 1 edycję Big Brothera Rolling Eyes

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu