Dzisiaj pobawię się w "plus,minus".
Jeśli oglądacie program Bar to powiedzcie dlaczego?
Aha i jeszcze dajcie plusa lub minusa danej osobie za co i dlaczego <oczywiście z baru>
Pozdrawiam gorąco
Mam nadzieję że coś tam napiszecie:)
ja oglądam czasem. właściwie to przede wszystkim w czwartki i soboty, żeby mieć rozeznanie kto odpadł i podsumowanie z tygodnia. tak na codzień, to jakoś nie mam czasu.
plusa dałabym Olegowi za to, że jest wesoły i nie obchodzi go rzadna rywalizacja i te sprawy... i wogóle jest inny niż wszyscy...
a minusa dałabym Wioli. Jakoś tak miesza w barze i wogóle mi się nie podoba z charakteru... Tak jakby prowadziła jakąś głupią gierkę...
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Ja chyba także dałabym "plusa" Olgowi za to że ma zawsze humorek ,
Natomiast "minusa" dałabym Karolowi.
Za to że jest taki głupkowaty noo i wszystko robi na pokaz.
Pozdrawiam
Ten program to porażka, kompletny upadek obyczajów, nie ma sie co dziwic ze Polska jest jaka jest skoro idolem narodu sa Gulczas albo jakas dziwka Frytka.
_________________ "I po dwakroć wielbłądy te zauważyli,|nim trzecia pańska godzina wybiła.
A wówczas Midianici naprzód ruszyli do Ram Gilead
w Kadesh Bilgemeth
wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Oj dziatki wy moje kochane, nie ogladajcie programu BAR gdyz jest zły.
Sciezka sprawiedliwosci prowadzi przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi, błogoslawiony ten ktory w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemnoscia, albowiem on jest strozem brata twego i znalazca zaginionych dzieci.
I wlasnie takiego czlowieka musicie odnalezc w sobie .
_________________ "I po dwakroć wielbłądy te zauważyli,|nim trzecia pańska godzina wybiła.
A wówczas Midianici naprzód ruszyli do Ram Gilead
w Kadesh Bilgemeth
wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Kwi, 2004 12:50
Oglądałam tylko pierwszą edycję. Tak to jest z tymi Big braderami: pierwszą edycję można obejrzeć, bo potem to się robi strasznie nużące. Ale większość i tak się nie wybija, i następnych edycji już nie ma (niezłe były Dwa Światy, ale Agent czy Łysi i blondynki to totalna porażka). Cały czas to samo, Karol się zakochał w Izie, a potem ją zdradził z Anią i obie mu wylały piwo na głowę, więc Karol na pocieszenie spędził noc z Olgiem. I tak w kółko. Niedawno rozbroiła mnie Dorota. Idą odwiedzić konie, które dotnął los. Marta "oh aH, biedne konie zaraz się popłaczę", a Dorota pokazuje swoje szpanerskie wiązane szpilki i mówi "Dzisiaj założyłam takie buty ponieważ chciałam połączyć styl sportowy i sexy, ale tu jest takie błoto... Buuu, będę je musiała czyścić 3 godziny!!!". Potem zapytali faceta ze stadniny co sądzi o kadydatkach do Ol starz a on że Marta wrażliwa, natomiast Dorota to pozerka. Krzysiu kazał Dorocie powiedzieć co o tym sądzi, a ona "Jak można tak nazywać ludzi po trzech minutach! Ten pan bardzo się nieładnie zachował, bardzo nieładnie!". Eh, porażka. Ale może jakiś wielbiciel Baru mi powie o co chodzi z tymi Ol starzami? Gdzie oni są? Tylko mają taki tytuł i to wszystko?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Nie 11 Kwi, 2004 22:44
Hmm... no cóż, ja się wypowiedzieć nie mogę, heh... nigdy nie oglądałam Baru. Kiedyś tam widziałam ze 4 odcinki 1 Big Brathera... i nic więcej, nie lubię tego typu programów... Nudzą mnie i tyle
(a co do tego się sprowadza nikomu nie przydzielę plusa ani minusa )
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 12 Kwi, 2004 10:30
nie lubię programu Bar, i takowoż go nei oglądam, czasami tylko se siedze przy koleżankach i slucham o tym jak one mówią jaki to Oleg czy ktoś tam jest rpzystojny, i wogóle, moim zdddaniem to jeste głupie (moim zdaniem).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 25 Kwi, 2004 11:25
Ja oglądam program Bar w czwartki i soboty. Bo w inne dni to są " nudy na pudy" , a w czwartki są plusy i minusy , a w sobote Gorące Krzesła no i jakas muzyczna gwiazda.
Plusa bym dała Ramonie ( cieszę się ze wczoraj wygrała pojedynek z Wiolą na Gorących Krzeslach) Plusa daję Ramonie , ponieważ , jest bardzo sympatyczna , lubi porządek i jest po prostu moim zdaniem " ideałem kobiety".
Minusa dałabym Ani , gdyż widać ze strasznie gra i gdy tylko ma jakąs okazje to wszystkimi rządzi
Hmm... no cóż, ja się wypowiedzieć nie mogę, heh... nigdy nie oglądałam Baru. Kiedyś tam widziałam ze 4 odcinki 1 Big Brathera... i nic więcej, nie lubię tego typu programów... Nudzą mnie i tyle
(a co do tego się sprowadza nikomu nie przydzielę plusa ani minusa )
Ja równiez nie oglądam baru i wogóle nie lubie programów tego typu..big brother, łysi i blondynki itp itd...czemu nie lubię?? Mam swoje powody...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 06 Cze, 2004 11:53
Witam!
Do końca Baru 4 pozostał niecały tydzień. Kto Waszym zdaniem powinien wygrac??? Przypominam , że wczoraj odpadł KLAUDIUSZ , czyli teraz w Barze zostali: Aras , Gulczas , Mirka , Magda i Ramona. Mam nadzieję ,że wygra jakaś z dziewczyn...Moim zdaniem powinna wygrać Mirka , ale w to trochę wątpie....
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 06 Cze, 2004 13:03
Cze
Dla mnie tak szczerze programy typu bar itd itd to kompletne dno
Pare ludzi grających na okrągło eliminujacych
najczęściej najlepszych dno
naprawde nie lubię tego typu programów
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 19 Cze, 2004 20:15
Ja też tego nie oglądam Bez obrazy, ale to dla mnie po prostu głupie....
a)zgapione za "Big Brother"
b)ile może być edyzji tego samego?
Nigdy nie oglądałam "Baru"...Tylko 1 edycję Big Brothera