Wysłany: Pon 07 Cze, 2004 10:47 Problem z ocenami na koniec roku
Mam mały problem z ocenami na koniec roku, z matematyki jestem dosyc dobry i pani dała mi zadania na 6 są naprawde trudne i niestety chyba sobie nie poradze, nie wiem jak na to zareaguje rodzice. Mam mozliwosc tez poprawienia się na 5 z historii i jeśli się poprawie to będę mógł moim zdaniem ze spokojnym sumieniem odpouscic sobie troche matematyke w tym roku
Do ktorej ty klasy chodzisz ze pani daje ci zadania na 6 abys je zrobil w domu ??
U mnie na 6 to trzeba odpowiadac i pisac testy
A moze podasz nam te zadania na forum a ktos sproboje je rozwiazac? ( napewno nie ja nie umiem nic z matmy i naprawde jej nie lubie )
edytujemy
uppss wpadlo mi dopiero teraz zeby sprawdzil w twoim profilu.
Chodzisz do I gim. jesli sie nie myle bo urodziles sie w tym samym czasie co ja tyle ze ja w maju nie w czerwcu
No to masz caliem latwo jak do domu daja takie zadania Zupelnie latwiej niz u mnie buuu a ja sie tu mecze
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Ja nie zrobiłem tych zdań do końca ale dałem pani do sprawdzenia i sie okazalo że mi jednak postawiła 6 na koniec, ale najdziwniejsza rzecz stała sie na WF ciagle myslałem że bede miał 3 na koniec a tu facet postawił 6
Z WF to 6 bez kłopotu , ale z matmy to ledwo na 2 wyrobiłam...
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.