| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Hejka!!
Autor Wiadomość
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 18:50   Hejka!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć!! Mam małą prośbę, nie bardzo znam się na rasach psów ale od dawna chciłam mieć takiego małego długowłosego, w tym problem że nie wiem jakiej jest rasy. Jeżeli możecie to napiszcie również w jakiej jest cenie, bo za bardzo nie wiem czy będzie mnie stać na takie wydatki. Jest jeszcze jeden problem nie wiem czy mama sie zgodzi Sad

Ale jak poproszę to wszystko będzie Ok biggrin
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 13 Kwi, 2003 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Małe pieski:
szpice
samojed
lundeghund
pies faraona
sznaucer średni
sznaucer karlowaty
shar pei
bobtali
komondor
puli
owczarek pirenejskiAriedale terrier
welsh terrier
niemiecki terier mysliwski
foksterier
sealyham terrier
Silky terrier
skye terrier
Yorkshire terrier (o tego chyba ci chodzi)
Jamniki
pekinczyk
i jeszcze wiele wielw innych
a co do ceny to nie wiem bo mam psa ze shroniska i niejest maly- to owczarek niemiecki

Numer Gadu-Gadu
7399523
Dusia

PostWysłany: Sob 10 Maj, 2003 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka, zapomniałaś o chichułachuła

Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 10 Lip, 2003 17:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dusiu: napisalam (i jeszcze wielu innych)

Numer Gadu-Gadu
7399523
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 14:23   rasa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie znam się na psach ale proponuję ci iśc do schorniska tam mozesz poogladac psy a jest ich dużo i dostać je za darmoo lub za niewielką opłatą. Będziesz miała również satysfakcję ze pomożesz biedakowi Smile.
Albo mozesz wziąśc kupić od kogoś komu się urodzily

Numer Gadu-Gadu
730730
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gwiazdko, nie wiem o którego psa Ci chodzi, bo jest dużo psów długowłosych. Gdybyś mogła, to prześlij mi e-maila ze zdjęciem tego psa, to Ci poweim, jaka to rasa, bo na psach się znam. Powiem Ci też, jak się go pielęgnuje, jaki ma charakter itp.
Czekam na zdjęcie (możesz znaleźć w internecie, a tu link do zdjęcia rasy psa. Blanka sądzi, że o tego Ci chodzi:
http://dl.dogomania.com/pics/27/Apoll5.jpg ) To jest Yorkshire terier

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
ARTUR
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 13:04   OK

[quote="Gwiazdka"]Cześć!! Mam małą prośbę, nie bardzo znam się na rasach psów ale od dawna chciłam mieć takiego małego długowłosego, w tym problem że nie wiem jakiej jest rasy. Jeżeli możecie to napiszcie również w jakiej jest cenie, bo za bardzo nie wiem czy będzie mnie stać na takie wydatki. Jest jeszcze jeden problem nie wiem czy mama sie zgodzi :(

Ale jak poproszę to wszystko będzie Ok :D[/quote] :kwiat2: :kwiat2: :o 8O
Powrót do góry
Ola
Gość
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 20:36   

poradziłam bym jorka jest mały ale sierść ma do ziemi
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja poradziłabym beagla. To żywiołowy i bardzo pojętny pies. Łatwo się uczy. Ale jest to pies gończy i potrzebuje dużo biegu. Spuszczony ze smyczy w każdej chwili może uciec !
Co do wielkiści ma około 43 cm w kłębie. Kosztuje 1800 zł. Możesz jednak porozmawiać z hodowcą i kupić pieska z małym uszczerbkiem (nie na zrrowiu, ale na wyglądzie !) - wtedy będzie kosztował około 1200 zł.
A jeśli chcesz pieska bez rodowodu, to beagl bez rodowodu kosztuje od 900 do 1000 zł. Ale wtedy nigdy nie masz pewności czy to nie mieszaniec podobny do rasowca.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu