Chciałem was ludzie przeprosić(a szczegulnie ToJę) że zrobiłem plagiet tego forum.
wiem że moje pezeprosiny to nic ale...
Kiedy robiłem swoje forum tak sie podnieciłem tym że umiem zrobic forum że nie myslałem co robię :( i odrazu zrobiłem takie same forum jak to. :(
Akurat jestem na wakacjach i nie moge usunąć mojego forum.
Kiedy przyjade do domu odrazu je usunę. (wszystko przemyślałem na wakacjach).
Dobrze że przemyślałeś tą sprawe ale i tak źle zrobiłeś i mam nadzieje że jestes TERAZ tego świadomy aha, na przyszłość... zanim coś zrobisz to pierw porządnie pomyśl czy dobrze robisz....
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
Dobrze ze przeprosiles! Czlowiek wiele popelnia bledow ale popelniajac je uczy sie czegos. Mam nadzieje ze i ty sie czegos nauczyles i na przyszlosc takich glupstw nie bedziesz robil.
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.
No i słusznie postąpiłes. I mamy nadzieję że będziesz sie tego słowa trzymał i skasujesz to forum. I więcej takich głupstw nie masz zamiar robić. No to tyle...
_________________ Tak łatwo kogoś kochać
a tak trudno być kochanym
Fajnie, że przeprosiłeś - chwała Ci za to.
Jednak ciągle Twoje forum jest kopią forum ToJa.
Przeprosiny będą sensowne, gdy wymyślisz swoje własne forum, a to aktualne zniknie na zawsze.