| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Koszatniczka:-)Prosze o szybką odpowiedz
Autor Wiadomość
zwaroiwana_jedenastka
Gość
PostWysłany: Czw 01 Kwi, 2004 12:18   Koszatniczka:-)Prosze o szybką odpowiedz

Chce sobie kupic koszatniczke tylko mam kilka pytan: czy klatka dla królika bedzie dobra takze dla koszatniczki Question co trzeba zapewnic temu zwierzaczkowi w klatce???Jak dlugo zyje?P.S. jesli macie koszatniczke to piszcie o swoich spostrzerzeniach!!paap
Przejdź na dół
Martyna Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 20 Cze, 2004 22:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 2 koszatniczki(samiczki).Są super Very Happy .Raczej powinnaś mieć trochę większą klatke niż dla królika bo one lubią sobie skakać po półeczkach w środku (najlepiej im daj jakieś półeczki).Powinny też mieć gałązki do gryzienia i najlepiej kółko do biegania.Zwykle żyją do ok. 5lat ale mogą dłużej.Trzeba je wypuszczać żeby sobie pobiegały po domu.

UWAGA:

NIE WOLNO IM DAWAĆ NIC CO ZAWIERA CUKIER Exclamation Exclamation

Możesz też wejść na strone www.koszatniczka.lunar.com.pl

PS Jak już masz koszatniczki to chętnie z tobą pogadam na gg (oczywiście jak masz gg)
mój nr 8481434

Numer Gadu-Gadu
8481434
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 13:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta odpowiedz troch będzie sarkastyczna ale jest tak wiele stron poświęconych sryzoniom np. Wejdz na strona www.szukacz.pl wpisz koszatniczka i napewno wyskoczy ci sporo stron jak hodowac, zywić, rozmnażać, o klatkach, chorobach i.t.d spróbuj tego sposobu to jest jatwe i wygodne. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu