Nazywam się AJA. Jestem 3 miesięczną sunią. Mam czarne podpalane futero. Wzrost na razie średni, wygladem przypominam owczarka niemieckiego. Mimo młodego wieku umiem mieszkać z ludźmi. Jestem wesoła i przyjazna. Mam w sobie wiele miłości. Poprzedni właściciel porzucił mnie w Gdańsku na Wyspie Sobieszewskiej. Szukałam go prawie tydzień, niestety nie odnalazłam.
Pokochaj mnie i przygarnij. Nie mogę zostać u ludzi którzy mnie znaleźli. Zadzwoń do nich. ZAOPIEKUJ SIĘ MNĄ.
tel. (058)344-46-70 lub (058)344-49-45 albo 508-149-206
AJA
Ostatnio zmieniony przez niusza dnia Nie 09 Maj, 2004 08:24, w całości zmieniany 1 raz
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Maj, 2004 22:17 ;[
To bardzo smutne że ktoś porzucił takiego małego pieska... ;((( Bardzo dobrze że starsz się jej pomóc. Z miłą chęcia przygarnęłabym ją, ale już mam pieska. Wziełam ze schroniska. Przyłączam sie do prośby Aji by ktoś ją przygarnął do domu. Pieski są naprawdę bardzo wdięczne...
Nazywam się AJA. Jestem 3 miesięczną sunią. Mam czarne podpalane futero. Wzrost na razie średni, wygladem przypominam owczarka niemieckiego. Mimo młodego wieku umiem mieszkać z ludźmi. Jestem wesoła i przyjazna. Mam w sobie wiele miłości. Poprzedni właściciel porzucił mnie w Gdańsku na Wyspie Sobieszewskiej. Szukałam go prawie tydzień, niestety nie odnalazłam.
Pokochaj mnie i przygarnij. Nie mogę zostać u ludzi którzy mnie znaleźli. Zadzwoń do nich. ZAOPIEKUJ SIĘ MNĄ.
tel. (058)344-46-70 lub (058)344-49-45 albo 508-149-206
AJA
Dziekuje wszystkim ale znalzłam już dom jeszcze raz dzieki pozdrawiam AJA