| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
walczyć o miłość byłego chłopaka czy spróbować z nowym???
Autor Wiadomość
ZROZPACZONA_12
Gość
PostWysłany: Sro 26 Mar, 2003 14:47   walczyć o miłość byłego chłopaka czy spróbować z nowym???

Mam ogromny problem i bardzo was proszę o odpisanie.
Od drugiej klasy podstawówki do teraz, a jestem w 5 klasie kocham się w pewnym chłopkau. Zawsze byłam zazdrosna gdy tylko on podrywał inną.
W czwartej klasie zakochał się we mnie. Byłam wtedy bardzo szczęśliwa.
Wkońcu poprosił mnie o chodzenie i ja się oczywiście zgodziłam. Po czterech miesią cach zerwaliśmy ze sobą. Ja go nadal kochałam i on wtedy chyba jeszcze żałował tego że ze mną zerwał.
Około 5 miesięcy po zerwniu zaczęlismy się do siebie odzywać ale niestety tylko przez gadu-gadu. Powiedział że nadal mnie kocha.
Ale niestety ostatnio zaczęła mu się podobać pewna dziewczyna, która mnie bardzo nielubi i zeby mi zrobić przykrość powiedzuiała że on się jej też podoba. I przez około 2 tygodnie byli sobą zauroczeni, to znaczy tylko on bo ona grała.
Pare dni temu niewiem zabardzo z jakiego powodu zaczął ją przezywać i obrazać. Jego kolega powiedział że on mnie nadal kocha w co ja zabardzo niewieże,bo dla swego przyjaciela powiedział że niemam u niego szans!!!

Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Rolling Eyes Love Love Crying or Very sad Sad

I co ja mam teraz zrobić jestem strasznie zrozpaczona. A po za tym inny chłopak tez bardzo fajny i przystojny wyznał mi miłość.
I co teraz zrobić walczyć o miłość mojego byłego czy spróbować z tym drugim???????
PROSZĘ ODPISZCIE!!!!!!
ZROZPACZONA_12
Przejdź na dół
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 26 Mar, 2003 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj, trudno będzie pomóc przy podejmowaniu tak osobistych decyzji.

Powinnaś się zastanowić, czy Twój chłopak wart jest Twojej miłości i czy znów po niedługim chodzeniu ponownie "odfrunie" do innej. Jeśli masz takie wątpliwości - pomyśl lepiej o nowym chłopaku. Jeśli jednak swojego poprzedniego kochasz do szaleństwa i nadal macie szansę chodzić ze sobą - to wykorzystajcie tą szansę!

Mam nadzieję, że aby choć trochę pomogłem. Jednak decyzja należy do Ciebie. Zaufaj swojemu sercu - to wierny i pewny doradca

NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 26 Mar, 2003 20:45   Re: walczyć o miłość byłego chłopaka czy spróbować z nowym?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ZROZPACZONA_12 napisał/a:

I co ja mam teraz zrobić jestem strasznie zrozpaczona. A po za tym inny chłopak tez bardzo fajny i przystojny wyznał mi miłość.
I co teraz zrobić walczyć o miłość mojego byłego czy spróbować z tym drugim???????
PROSZĘ ODPISZCIE!!!!!!
ZROZPACZONA_12

Cóż ja mam taki sam problem i powiem tylko tyle:
* musisz się upewnić czy ten 'były' chłopak NAPEWNO cię jeszcze kocha czy tylko sie z ciebie nabija
* musisz się upewnić czy ten NOWY chłopak mówił prawdę (różnie to bywa z nimi)

jak już bedziesz wiedziała , bedziesz mogła podjać odpowiednią decyzję której niepożałujesz , jeśli jednak nie masz skąd zaczeronąć takich informacjii proponuje spróbować jeszcze raz z BYŁYM chłopcem (jeśli ci sie jeszcze podoba) , jak nie wyjdzie to zawsze znajdziesz oparcie w tym zakochanym NOWYM chłopaku Smile

jak ja miałąm taki problem , wysłałąm przyjaciółkę na 'zwiady' i dowiedziałam się że BYŁY chłopak założył się z kolegami, że zgodze sie znów z nim chodzić (zakład przegrał i wdodatku go spoliczkowałam) , zaś NOWY chłopak jest wierny mi do dzisiejszego dnia , bardzo mnie kocha ale niestety niewzajemnie , i choć ja go nie kocham to dałam mu szansę by spróbował mnie w sobie rozkochać....narazie dostaje mnóstwo miłosnych listów biggrin

Powodzenia i 3maj się!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
GoMati Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 28 Mar, 2003 22:14   Re: walczyć o miłość byłego chłopaka czy spróbować z nowym?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NaStKa napisał/a:
ZROZPACZONA_12 napisał/a:

PROSZĘ ODPISZCIE!!!!!!
ZROZPACZONA_12

* musisz się upewnić czy ten NOWY chłopak mówił prawdę (różnie to bywa z nimi)

Nastka co masz na myśli mówiąc różnie to bywa z nimi? Confused

Hayao Miyazaki - Mononoke Hime
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 20:45   Nie warto do tego wracać Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hejka Smile Moim zdaniem powinnaś rozpocząć bliższą znajomość z chłopakiem który ostatnio wyznał ci to że cię kocha. O tamtym powinnaś zapomnieć, myślę że był z tobą tylko dlatego, że chciał zaimponować chłopaką że ma dziewczynę lub żeby się zabawić, na twoim miejscu nie zawracałabym sobie nim głowy. Jeśli naprawdę go kochasz musisz z nim szczerze porozmawiać (chociaż z niektórymi się nie da)i po tej rozmowie zdecydować czy chcesz z nm być czy nie.
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 19:16   ............ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA TEZ BYLAM ZAKOCHANA W JEDNYM CHLOPAKU I JAK JUZ GDZIES PISLAM ZWIERZALISMY SIE SOBIE...BYLISMY DOBRYMI KUMPAMI PRAKTYCZNIE ALE JA GO KOCHALAM. HHMMM POD KONIEC ROKU SZKOLNEGO ZROBIL COS CO MNIE BARDZO ZEZLOSCILO POSTAWIL CALA KLASE PRZECIWKO MNIE! NIE WIEM DLACZEGO MOZE KIEDYS MI TO POWIE?? NIE WIEM.....ALE WTEDY SIE NA NIM STRZASZNIE ZAWIADOŁAM WIEC WIEM JAK SIĘ CZUJESZ :roll:

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja szczerze ci powiem że jeszcze na początku roku szkolenego kochałam mojego byłego chłopaka, ale kiedy poznalam Bartka a potem Maksa zupełnie wyleciał mi z głowy, myślę że jeżeli ty poznasz jakiegoś fajnego chłopaka też zapomnisz o swym byłym Smile
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu