| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Prosze o porade !!
Autor Wiadomość
Nacia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 20:49   Prosze o porade !! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedyś jak szłam z koleżanką łąka. Była troche duża kępa drzew (brzozy).
Zobaczyłam chłopaka w wieku 15-17 lat Miał zdiete majtki I bawił sie PENISEM . Teraz nie moge o tym zapomnie ć cały czas widze tego chłopaka !!! Sad Nie wiem co zrobić by to zapomnieć !!Prosze pomużcie mi !!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 11 Maj, 2004 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popierwsze nie denerwuj sie i nie przypominaj sobie tego, np. ja kiedys policjantowi zwróciłem niesłusznie uwage Embarassed i nie mogłem o tym zapomniec ale póxniej starałem sobie tego nie przypominac i jakos mineło
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 11 Maj, 2004 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiedz o tym rodzicom napewno ci pomogą
to normalne że ci się to przypomina
możesz też iść do psychologa
albo powiedzic pedagogowi
w szkole

będzie dobrze Very Happy

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 11 Maj, 2004 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie martw sie kobieto, on mógł po prostu sikać (nie przypominaj sobie tego też) a jeżeli nic by nie pomagało to porozmawiaj z psychologiem w skzole, w końcu od tego są psychologowie żeby z nimi rozmawiac

Numer Gadu-Gadu
2891618
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 11 Maj, 2004 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zawsze tak jest, że gdy zdarzy nam się jakaś "obciachowa", czy okropna sytuacja, to zapada ona w pamięć. Wtedy nie można przestać o tym myśleć. Tak samo, gdy jakaś sprawa się nie może rozwiązać i nas dręczy (wiem cos o tym:(). Zawsze jednak po pewnym czasie wylatuje z pamięci lub przynajmniej nie myśli się już o niej tyle... To normalnie... Myślę, że po pewnym czasie nie powinno być już problemu... W ostateczności porozmawiaj z kimś dorosłym takim jak psycholog, czy pedagog... I napisz nam jak sobie ze swoim problemem poradziłaś Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 11 Maj, 2004 23:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz...kiedyś mi kolega wysłał jedną stronę,kazał włączyć głośniki i patrzyć się w krzesła... Very Happy Myślałam,ze może coś się poruszy,jakaś mysz przebiegnie,ale nie stało się tak.Nagl ewyskoczyła mi na ekranie komputera twarz zasuszonej baby,wrzeszczącej przeraźliwie.Ja zaczęłam,ze strachui,wrzeszczeć razem z nią... Very Happy (A to było wieczorem).Potem bałam się w ogóle włączyć komputer,wchodzić do internetu,bo ciągle w głowie huczał mi ten wrzask.Nie wiedziałam,jak się z ytm uporać,co zrobić,zeby zapomnieć. W końcu postanowiłam pokonać mój strach jego własną bronią.Czyli po porstu starałam się ciągle o tym myśleć...Mówiłam,ze wymyślił to jakuiś głupi człowiek,że to jest fotomontaż albo w ogóle całe zrobione w jakimś programie graficznym.Przypominałam sobie twarz tej baby i po pewnym czasie zaczęłam śmiać się z tego.że się bałam takiego czegos....Moze tobie tezpomoże coś takiego? Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Maj, 2004 11:36   

Nacia nie przejmuj się. Ja też kiedyś cosik podobnego zobaczyłam ( chociaż nikomu o tym nie mówiłam) i teraz już tego nie pamiętam a nawet jak sobie przypomnę to chce mi się z tego śmiać. Nie przy\ejmuj się tym chłopakiem. Na razie może będą Cię nachodzić te brzydkie obrazy,a le to powinno minąć a raczej na pewno minie tylko musisz dac temu trochę czasu... Powodznie!! 3maj się!!
Powrót do góry
Nacia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 13 Maj, 2004 19:07   DZiękuje Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za rady >JAk przesane otym mysleć i widziec tego chłopaka to plwiem wam !!!

NApwewno !!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu