Wysłany: Sob 08 Maj, 2004 20:49 Prosze o porade !!
Kiedyś jak szłam z koleżanką łąka. Była troche duża kępa drzew (brzozy).
Zobaczyłam chłopaka w wieku 15-17 lat Miał zdiete majtki I bawił sie PENISEM . Teraz nie moge o tym zapomnie ć cały czas widze tego chłopaka !!! Nie wiem co zrobić by to zapomnieć !!Prosze pomużcie mi !!!
Popierwsze nie denerwuj sie i nie przypominaj sobie tego, np. ja kiedys policjantowi zwróciłem niesłusznie uwage i nie mogłem o tym zapomniec ale póxniej starałem sobie tego nie przypominac i jakos mineło
nie martw sie kobieto, on mógł po prostu sikać (nie przypominaj sobie tego też) a jeżeli nic by nie pomagało to porozmawiaj z psychologiem w skzole, w końcu od tego są psychologowie żeby z nimi rozmawiac
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Zawsze tak jest, że gdy zdarzy nam się jakaś "obciachowa", czy okropna sytuacja, to zapada ona w pamięć. Wtedy nie można przestać o tym myśleć. Tak samo, gdy jakaś sprawa się nie może rozwiązać i nas dręczy (wiem cos o tym:(). Zawsze jednak po pewnym czasie wylatuje z pamięci lub przynajmniej nie myśli się już o niej tyle... To normalnie... Myślę, że po pewnym czasie nie powinno być już problemu... W ostateczności porozmawiaj z kimś dorosłym takim jak psycholog, czy pedagog... I napisz nam jak sobie ze swoim problemem poradziłaś
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Wiesz...kiedyś mi kolega wysłał jedną stronę,kazał włączyć głośniki i patrzyć się w krzesła... Myślałam,ze może coś się poruszy,jakaś mysz przebiegnie,ale nie stało się tak.Nagl ewyskoczyła mi na ekranie komputera twarz zasuszonej baby,wrzeszczącej przeraźliwie.Ja zaczęłam,ze strachui,wrzeszczeć razem z nią... (A to było wieczorem).Potem bałam się w ogóle włączyć komputer,wchodzić do internetu,bo ciągle w głowie huczał mi ten wrzask.Nie wiedziałam,jak się z ytm uporać,co zrobić,zeby zapomnieć. W końcu postanowiłam pokonać mój strach jego własną bronią.Czyli po porstu starałam się ciągle o tym myśleć...Mówiłam,ze wymyślił to jakuiś głupi człowiek,że to jest fotomontaż albo w ogóle całe zrobione w jakimś programie graficznym.Przypominałam sobie twarz tej baby i po pewnym czasie zaczęłam śmiać się z tego.że się bałam takiego czegos....Moze tobie tezpomoże coś takiego?
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 12 Maj, 2004 11:36
Nacia nie przejmuj się. Ja też kiedyś cosik podobnego zobaczyłam ( chociaż nikomu o tym nie mówiłam) i teraz już tego nie pamiętam a nawet jak sobie przypomnę to chce mi się z tego śmiać. Nie przy\ejmuj się tym chłopakiem. Na razie może będą Cię nachodzić te brzydkie obrazy,a le to powinno minąć a raczej na pewno minie tylko musisz dac temu trochę czasu... Powodznie!! 3maj się!!