Wysłany: Sro 24 Gru, 2003 11:10 Co wolicie kotki czy pieski?
Ja lubię koty i piesk.i ale psy trochę bardziej lubię, a wy?
Poprawiona interpunkcja - Nikita.
_________________ Piszcie domnie na gadu-gadu muj numer to 3427807
_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie...
Wolę psy Są lojalne, wierne, uczuciowe, potrafią być dobrymi przyjaciółmi.
Gość
Wysłany: Sob 03 Sty, 2004 20:18
ja lubie kotki i pieski mam w domu psa Lessi może ktoś z was oglądał ten film a moja babcia ma koty i też są bardzo fajne czy loubicie oglądać program najzabawniejsze zwierzęta świata?? bo ja bardzo
Wolę psy Są lojalne, wierne, uczuciowe, potrafią być dobrymi przyjaciółmi.
Mona ma racje i w 100% się z nią zgadzam.Ja mam kota i psa i owiele bardziej przywiązana jestem do psa chociaż mam go krócej.Kotki chodza swojmi drogami i to właśnie dlatego są mniej towarzyskie(jeśli można tak to ująć).
Oczywiście że PIES
Samo przysłowie mówi że "pies jest największym przyjacielem człowieka"
Psy szybciej nawiązują kontakt , nie są takie włuczęgi jak koty.
Ja tam i koty i psy kocham tak samo Chociaz szczerze powiem, ze czasem to zalezy ... Psow wszystkich nie kocham - niektore sa wredne Ale koty wszystkie - nawet te wredne gryzace
Które zwierzątko jest milsz waszym zdaniem?
Kot
Pies
Wszystko jedno
Jak by dotego jeszcze dołączyli wybur myszoskoczka to bym go wybrała le bez jaj ja wole bardziej pasa chciaż mam u dziadka psa bez ksztyny mózgu ale go lubię.
flora Gość
Wysłany: Pią 02 Lip, 2004 23:30 raczej pies
ja myśle że psy są wierniejsze, a koty to tylko do miesa idą choć mój kot jest jak pies :wink: