| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Może będe miała myszkę!!!
Autor Wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 12 Maj, 2004 20:17   Może będe miała myszkę!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chciałabym bardzo mięc psa ale że rodzice sie nie zgadzają postanowiłam kupić sobie myszke zdeczko ich o tym nie informować. Postanowiłam sobie kupić najpierw jakieś przenośne pudełeczko przez które bedzie mogła oddychać. potem kupie jedzonko a na koniec dopiero zakupie zwierzątko. Wtedy postanawiam brać go ze sobą wprost wszedzie: do szkoły, do kina, na dwór...no wszedzie! Powiedzcie co o tym myślicie... Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Maj, 2004 17:16   

Nio jak dla mnie to to nie jest najlepszy pomysł. Ja tak długo marudziłam rodzicom o psa że w końcu się zgodzili. Nawet się przy nich popłakałam i to już ich rozwaliło całkowicie. A z tą myszką to lepiej im powiedz, wykończyssz ją prędzej jak ją będziesz brała tak wszędzie... Lepiej ich uprzedź powiedz że bardzo chcesz mieć zwierzątko, i że ma to być przynajmniej myszka
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 13 Maj, 2004 19:46   Mysia Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie to nie jest zupełnie tak. Poniewarz już miałam kiedyś myszki, chomika, nawet kotka Sad ale wszystkie mi pozdychały i teraz rodzice chocby nie wiem co nie zgodza sie na psa choc juz ich prosilam, podawalam argumenty. Na myszke sie nie zgodza. Nie ma mowy. I chyba dobry to pomysl jak ja bede miala nie bede jej zabierala wszedzie. Tylko czesto ale po to zeby sie wybiegala....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do częstego zabierania ją ze sobą to niepolecam te zwieże się szybciej wykończy niz myślisz. Ja juz przerabiałem:
ryby
żółwie
króliki
chomiki
jaszczurki
i chyba to wszystko w październiku 2003 chciałem myszoskoczka ale moja mama niezgodziła się tłumaczyłem jej wszystko robiłem godzinowe kazania o tym zwierzęciu ale nic, a ja mam urodziny 31 października muj kolega się pytał co ja chce dostać i powiedziałem mu to kiedy były moje urodzinki moja mama myslała że padnie trupem na miejscu ale dopiołem swojego teraz myśle nad samcem i wymysliłem żeby koleżanka mi ją podrzuciła pod drzwi i znów wyjdzie na moje spróbuj tego może poskutkuje i twoja mama będziemiala problem Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu