| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Witam wszystkich miłośników szynszyli.
Autor Wiadomość
clio Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 25 Lis, 2007 22:03   Witam wszystkich miłośników szynszyli. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad mój szynszyl nazywa się Scooby (czyli Skubi)mam niestety problem nie umiem go złapać! Sad pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γ Albino

Ostatnio zmieniony przez clio dnia Czw 24 Sty, 2008 11:00, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Holly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 26 Lis, 2007 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie. Szylki są bardzo bojące i nieufne. Niestety, często aby je złapać, trzeba posunąć ię do ''brutalności''. Oczywiście mam namyśli tylko ganianie, które jest dla nich bardzo stresujące. Ja swoje mam od pół roku i nadal muszę ganiać je po pokoju, zanim same ze strachu nie wskoczą do klatki, albo uda mi się je połapać. Od jak dawna masz szynszylka? Może jest jeszcze nie oswojony. Niektóre szynszyle same przychodzą na ręce i dają dobrowolnie się złapać, a niektóre nigdy się na to nie zdobendą. Może spróbuj zagonić go w jakieś miesjce, z którgo nie będzie miał ucieczki i wtedy go złapiesz? Jeśli nie zawsze możesz czekać aż zgłodnieje i sam wejdzie, żeby coś przekąsić. Zapaszek migdała powinien go zwabić Wink Polecam Ci szylkowe forum http://szynszyle.info/forum/index.php Jest tam wielu doświadczonych szynszylomaniaków. Napewno znajdziesz jakiś temat, albo nawet cały artykuł o łapaniu szynszyla. Smile

Odpowiedz do tematu