No wlasnie ??
Kiedys to moze widzialas u mnie jeszcze pomocna dlon, no ale dlugo mnie nie bylo i ja stracilem, Kania pisz madre, przydatne dla ludzi rzeczy, chcoaiz to nie wsszystko, staraj sie byc osoba godna nasladowania innych, nie wchodz w konflikty to jest przepis na awans
P.S: Nie ma mnie na forum bo mam kompa uszkodzonego.
Kamix nie straciłeś. Moderator zastąpił Pomocną Dłoń, ale jeśli chcesz, to będzie pokazywać się nadal. Nie będzie wtedy pisać Moderator, ale dalej nim będziesz.
Kania Dobra Rada to ranga, którą przyznaje deg w Trudnych pytaniach. Jeśli uzna, że na to zapracowałaś to na pewno będziesz ją miała.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Fcale mi nie zaley...dalczego ty uważasz jak zraz sie ktos spyta jak zostać moderatorem czy kimś to muwisz że mu tylko na jaikiejś randze zależy..ja tylkjo chce wiedzieć jak zostać ityle
_________________ Pyszny pierożek z truskawakami i twarożkiem do buzi am!AAAA!!Tylko nie wywalaj ze mnie moich truskawkowych wlaków!Ty aligatorze!!!
~Dexter Gość
Wysłany: Pon 02 Sie, 2004 12:40
Wyluzuj, nie ma się o co wściekać :-D
poprostu tak to odebrałem
No wlasnie ??
Kiedys to moze widzialas u mnie jeszcze pomocna dlon, no ale dlugo mnie nie bylo i ja stracilem, Kania pisz madre, przydatne dla ludzi rzeczy, chcoaiz to nie wsszystko, staraj sie byc osoba godna nasladowania innych, nie wchodz w konflikty to jest przepis na awans
P.S: Nie ma mnie na forum bo mam kompa uszkodzonego.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tego jeszce nie widziałam zdziwiłam się kiedy zobaczyłam dobrą radę ale takie coś jest normalnie nienormalne! czy jest jeszcze wyższy stiopień?
Nie nie ma wyzszego stopnia, pomocna dlon nie jest ranga automatyczna, nadaje ja administrator dla osob ktore udzielaja sie na forum
Najwyzsza ranga na forum odznacza sie Administrator w naszym przypadku jest to: ToJa i Deg jesli masz jeszcze jakies pytania to pisz.