Zbliżają się święta,więc podaruj swojm zwierzaką prezenty,przecież nie musza być to jakieś drogie podrunki,jeśli nie masz kasy mozesz kupic cos taniego co uszczęśliwi twoje zwierzątko np. nową kość dla psa,a dla kotka np. nową zabawke(MYSZKE NP.)!Ja juz kupiłam prezenty
Szczerze mówiąc na święta nic nie kupuje swojemu zwierzakowi ale na jego urodziny zawsze Ostatnim razem kupiłam mojemu psu nową smycz, zabawkę i takie kabanosy które bardzo lubi (takie patyczki kolorowe do jedzenia)
Witam wszystkich ktorzy wlasnie tu sa ja tu nie mam zadnego prawa do tego ale moge wam powiedziec ze lubie bardzo lubie psy ja juz w domu jednego mam i to mi starczy jak widze odpisujecie se tu o zwierzakach to ja tez o nich bede dzisiaj mowic. chce powiedziec jak by ktos chcial moj numer gg:1129009
ROZMOWA O PSACH I KOTACH I ROZNYCH ZWIERZAKACH.
to powiemy ze kon jest fajnym stworzeniem i do wszystkiego odpowiedzialny
dalszy moze byc pies ktory ma sens dotego ktorzy robia to co inni.
kot jest bardzo uczuciowym stworzeniem dlatego go najczesciej spotykamy.
zyrafe mozemy spotkac najczesciej w zoo.
i to jest koniec informacji o zwierzakach ktore mozemy spotkac najczesciej w ZOO ktory jest w Szczecinie i roznych miastach...