Zapraszam na moje forum pt."Psi Wyspa".Możecie tam opisać swojego pieska,wklejć zdjecie.Popisac o odzywianiu,problemach,chorobach,rasach i tym wszystkim co związane jest ze psiakami!
A oto adres:
http://members.lycos.co.uk/psiarka/forum/
Bardzo fajne forum!Moim zdaniem jest super...i tak zagłosowałam w ankietce...tylko narazie jets puste...prawie puste...ale napewno bedzie fajne..juz jest fajne..ale napenwo ebdzie jesczez lepsze...powodzenia...trzymaj siem...p
Nie chcę cię urazić ale te forum jest nudne.Lubie pieski (zresztą sama mam jednego)ale bez przesady nie można poświęcać całego czasu na jakieś forum i temat o pieskach!!
_________________ Piszcie domnie na gadu-gadu muj numer to 3427807
_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie...
Kaniusia-Niektórzy tak robią(np.ja).Kocham psy i są częścią mojego życia,więc poświęcam im dużo czasu.Dzięki internetowi wiem o nich dużo wiecej i przez wymiane zdań na forum dowiaduję się jeszcze więcej
Natomiast inni jeśli mają wolną chwile napiszą kilka postów!
Jeśli nie podoba Ci się forum i uważasz je za nudne trudno nikt Cię nie zmusza!
Wiesz nie zaglądałam dobrze na te twoje forum i teraz to zrobiłam i zmieniłam zdanie te forum jest SUPERRRR!!!!!!!!!!ZArejestruje się tam sama chciała bym mieć własne forum..
Nie ja nie jestem Ada ja jestem Karolina chyba ci się coś pokręciło