Wysłany: Czw 29 Maj, 2003 17:08 JAK SIE ROBI DOLLSY
Ni e chodzi mi o DOLLSMAKERY! ja cche robic swoje wlasne dollsy! Na niektorych stronach sa zamiesczzane tak zwane bases(czy jakos tak) i tam sa ciala roznych dollsów! Czy ja mam na nich rysowac ubrania? Co zrobic zeby byl taki efekt jak na innych stronach!
Od programu zależy efekt. W paintbrush'u praktycznie nie da się nic narysować. Polecem Adobe Photoshop'a. Poprostu wystarczy narysować albo przyciąć odpowiednio gotowe obrazki ubrań (są na stronach z ciuchami).
Nic prostszego!!
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
Wysłany: Nie 30 Lis, 2003 23:00 Re: JAK SIE ROBI DOLLSY
SŁONECZKO napisał/a:
Ni e chodzi mi o DOLLSMAKERY! ja cche robic swoje wlasne dollsy! Na niektorych stronach sa zamiesczzane tak zwane bases(czy jakos tak) i tam sa ciala roznych dollsów! Czy ja mam na nich rysowac ubrania? Co zrobic zeby byl taki efekt jak na innych stronach!
Narysuj zwyczjnie w jakims programie graficznym
_________________ <i>any words will told you what I think</i>
Na stronach z dollsami znajdiesz duzo bases i tam są takze w szczególach opisane krok po kroku ubrania do zrobienia ... tego ... narysowania !! Ja polecam poprostu , niezawodnego , Painta Nic w nim takiego zlego nie ma ... po co sciągac programy jesli painta masz juz na kompie zycze powodzenia !