Mam pytanie!! Czemu na dziale o zwierzętach tak mało piszecie??!!
Nielubicie ich czy co Piszcie więcej i zagladajcie częściej
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Iza Gość
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2003 22:10
masz racje ale chyba nie oto chodzi ze ich nie lubimy np. ja mam swinke morska i jesli mam z nia jakis problem nie pisze tego tutaj tlyko na jakis forum ktore jest na sronke o swinkach i pewno inni tez tak robia !!!
Po pierwsze do Ulki: wydaje mi się, że jak ktoś ma problem ze zwierzęciem, to idzie z nim do weterynarza, a nawet jeśli ktoś nie ma problemu, to nie chce mu się pisać o zwierzakach.
Po drugie do Michała: Opanuj się...
JA MAM MYSZOSKOCZKA I JAK MAM PROBLEM TO WCHODZĘ NA STRONĘ O MYSZOSKOCZKACH I PISZĘ TAM MUJ PROBLEM I TU PISZĘ MUJ PROBLEM WOLE ŻEBY DO JEDNEGO PROBLEMU BYŁO WIELE ROZWĄZAŃ JEST W CZYM WYBIERAĆ
Ja myślę, że większość właścicieli zwierzaków mogłoby o nich opowiadać bez końca Do Marcina: problemy nie są tylko ze zdrowiem, ale z zachowaniem, pielęgnacją itp.