| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Do Myszorki i innych użytkowników....
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Paź, 2003 20:37   Do Myszorki i innych użytkowników.... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam jedną sprawę dotycząca użytkownika, i bardzo chciałabym aby Myszorka zaglądnęła do tego postu. Prznieście to, bo to i może jest związane z forum, ale jak coś to dajcie to gdzies indziej jakby wam nie pasowało. A teraz przejde do sedna sprawy.

A więc:
Droga Myszkorko. Miłe to jest, że interesujesz się tym forum, i chcesz miec dużą ilośc postów pomagając innym w ich problemach, ale co do twojej pomocy mam jedną uwagę. Czytjąc dość stare posty odpowiadasz na nie. Może to nie jest złe, jeżeli ostatni post był bysłany, tydzień czy dwa temu. Ale ostatnio zaówarzyłam że niektóre twoje posty obejmują zakres tych starszych niektóre z sierpnia, z lipca czy czerwca, ale nie tylko. Znajdują się również te które były wysłane w okolichach maja a nawet chyba marca jak się nie przewidziałam. Są to problemy związane z dojrzewaniem, seksem czy narkotykami. Nie jest nic w tym złego lecz jest jedno "ALE". Te sprawy na które odpowiadasz z pewnym"opóźnieniem" w większości są już dawno rozwiązaane dzięki innych użytkownikom, lub rozwiązały się same Wieć pomyśl, nie ma sensu odpowiadac na tematy i posty, które już od bardzo dawna są nieaktualne. Jeżeli tak bardoz chcesz pomagać, to spróbuj robić to w aktualnych problemach naszych forumowiczów, na pewno lepiej na tym wyjdziesz, a jeżeli chcez pomóc bardziej niż normalnie nie ograniczaj się tylko do zakresu dojrzewania i z tym związanych, dziękuje za uwagę i liczę, że mnie nie potępicie za ten post. Ale to jest tylko mojge własne zdanie dziękuję za uwagę.

Numer Gadu-Gadu
2891618
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 01:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popieram rękami i nogami Smile

Michał Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 08:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg a ty ile masz lat??????

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 10:39   

Deg jest już stary biggrin
Nie, no żartuje! Deg ma coś ok. trzydziestki chyba?
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzieki deg że masz podobne zdanie do mnie, ale między innymi było to do myszorki i mam choć malutką nadzieję, że ona to czytałą. Myszorka, prosze cię żebyś wyraziła swoją własną opinię na ten temat bo to ejst sprawa dotycząca CIEBIE!.

Numer Gadu-Gadu
2891618
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 22:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Michał: 26

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Lis, 2003 11:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też właśnie chciałam stworzyć taki post. Myszork o ile sie nie mylę,jesteś tu od niedawna i za bardzo jeszcze o tym nie wiesz,ale niektóre problemy już się rozwiązały... Rolling Eyes Jezeli chcesz już napisać post to wybieraj aktualne problemy i nie tylko w dziale DOJRZEWANIE. I proszę Cię,nie udawaj że tego nie przeczytałaś...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 11 Lis, 2003 10:34   

Hmmm... Jakby mnie dotyczył taki post, to bym nie skomentowała, bo bym się zawstydziła Embarassed Ale poprawiłabym się... A tak z innej beczki... ŁAAA! Co się stało z forum!! ToJa, znowu coś kombinujesz? Wink
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 11 Lis, 2003 15:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do Deg'a:Masz 26 lat?To małoVery Happy,jednak myślałam,że masz trochę mniej....jakieś 22,tak,jak moja siostra! Very Happy Jakby co,to mój brat ma 25! Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Odpowiedz do tematu