Więc wystarczy po prostu napisać dużo postów, żeby nim być?
Oczywiście, że tak. Czym więcej napiszesz postów to Ranga na Forum jest wyższa. No, może z małym wyjątkiem... Jeśli ktoś będzie pisał posty bez sensu i tylko po to, żeby mieć wyższą Rangę, to Ranga zostanie mu odebrana.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Sty, 2003 23:06
Aha, a ja myślałam, że ciągle jest debiutant i nazwy się zmieniają... Czyli teraz powinnam nim być
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Sty, 2003 23:19
A czemu admin zawsze ma 5 gwiazdek, nawet, jeśli nie napisał 300 postów?
A czemu admin zawsze ma 5 gwiazdek, nawet, jeśli nie napisał 300 postów?
Administratorzy są ludźmi, którym przydzielono najwyższy poziom kontroli nad całym forum. Mogą oni kontrolować wszystkie aspekty działania forum, włącznie z ustawianiem uprawnień dostępu, usuwaniem użytkowników, tworzeniem grup, określaniem moderatorów itp. Mają także pełne możliwości moderacji na forach.
Poczytaj FAQ Znajdziesz tam wiele odpowiedzi i pomoc.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Sty, 2003 12:58
Nio, rzeczywiście A mam jeszcze pytanie: co daje ranga użytkownikowi?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 25 Wrz, 2003 15:15
Nie. Powyżej 1000 postów narazie nie ma żadnej nagrody... Ale może ToJa by coś wymyśliła ? Chociaż... może lepiej zeby nie zakrzątywała (czy coś w tym stylu ) głowy .
Pewnie pomyślałaś, że ktoś kto ma więcej niż 1000 postów ten ma 6 gwiazdek, bo zauważyłaś że Deg tak ma ... To akurat zbiego okoliczności