Wysłany: Nie 21 Wrz, 2003 16:58 Do deg'a albo Nemei
Zaglądam na to forum bardzo często,już przez jakieś 3 dni tu byłam,siedziałam wtedy po parę godzin.Mam prośbę.Powiedzcie mi,jak się zalogowac na forum,wybrać obrazek,itp.Proszę!!!!
Weronika Gość
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2003 17:16
Musisz sie zajerestrować
Potem wejść w Profil jak już będziesz miała konto zjechać na sam dół i tam będzie galeria obrazków kliknij na to i wybież obrawek zaznacz go zjedź na dół tam będzie Wybierz Emblemat naciściesz wrócisz do profilu i kilkniesz Wyślij
Gość
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2003 17:43
Weronika napisał/a:
Musisz sie zajerestrować
Potem wejść w Profil jak już będziesz miała konto zjechać na sam dół i tam będzie galeria obrazków kliknij na to i wybież obrawek zaznacz go zjedź na dół tam będzie Wybierz Emblemat naciściesz wrócisz do profilu i kilkniesz Wyślij
Rejestracja jest na początku strony,czy jyż na foorum?
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy
Profil Nie masz nowych wiadomości Wyloguj [ Narvana ]__________________________________________________
| Cz@t | Albumy i E-kartki | Twoja Strefa | DZIECI.BEST.PL |
na gorze masz takie coś nie? tam po prawej na górze na forum.... obok obrazka.... tam gdzie pisze WYLUGUJ [Narvana] u ciebie powinno pisać REJESTRACJA! tam klikasz itd... postepuj zgodnie z wskazówkami i czytaj wszytsko dokladnie!
A teraz?Sory,ale muszę sie ze wszystkim jeszcze zapoznać,a przed chwilą się skapnęłam,że nie byłam zalogowana...jak teraz będę pokazana,jako gość,to nie wiem,o co chodzi...