| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Bardzo dziękuję tym któży odpowiedzą
Autor Wiadomość
Nadia25 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 09:51   Bardzo dziękuję tym któży odpowiedzą Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kwiat Dzieńdobry witam wszystkich dzisiaj zostałam debiutantem na forum bardzo si,ę z tego cieszę i mam pytanie co o mnie sądzicie proszę o szczere odpowiedzi !!! Kwiat

Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!

kicia1994
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 09:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mam o Tobie zdania .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nadia25 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 12:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kwiat sorka teraz jestem juniorem Kwiat

Pozdrowionka dla mojego Albertina!!!

kicia1994
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 15:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No I? to jest glupie! Glupie jest takie nabijanie postow!!!! wrr..
co o mnie sadzicie.., glupie pytanie, nawet ja bym sie niepytala , chocia zjestem tu ponad dwa lata, jak mozemy sadzic cos o kims z kim nigdy sie niewidzielismy? glupota, chcesz zebysmy ci pisali jestes cudwona? chcesz sobie poprawic samoocene tak? nie w taki sposob. mowie ci

ps. tymi Kwiat kwiatkami sie niepodlizuj:P
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 15:59   

Mała napisał/a:
No I? to jest glupie! Glupie jest takie nabijanie postow!!!! wrr..
co o mnie sadzicie.., glupie pytanie, nawet ja bym sie niepytala , chocia zjestem tu ponad dwa lata, jak mozemy sadzic cos o kims z kim nigdy sie niewidzielismy? glupota, chcesz zebysmy ci pisali jestes cudwona? chcesz sobie poprawic samoocene tak? nie w taki sposob. mowie ci

ps. tymi Kwiat kwiatkami sie niepodlizuj:P

Mała masz całkowitą rację.

Co o mnie sądzicie?:
ODPOWIEDZ:

Dla takichjak ty nie mam zdania. Dla tych którzy nabijają posty dla gwiazdek.
Gwiazdka to coś co pokazuje ile postów napisałaś. A tak naprawdę mogę mieć ani 1 gwiazdki ale mieć ją w sercu. Gwiazdki się nie liczą. Liczy się pomoc, zrozumienie niesione na Forum. Mam nadzieję że to kiedyś zrozumiesz.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh... ale jedziecie po niej . Moze ona nie nabija postow ? Ze to tak poprostu wychodzi . KAzdy popełnia błedy i na nich się uczy . Nie dolujcie jej tak . Poprostu chciała wiedziec co o niej myslimy ale ją znamy ... to po co tak ostro odpowiadac jak Mala ? Proponuję zakonczyc temat , a kici dalszego bycia na forum Wink
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie no... to już jest denerwujące... na jaki post nie wejdę rozmowa sprowadza się do jednego tematu... do Kici. Odpowiada na stare tematy i ile razy coś napisze wychodzi tekst: "chcecie żebym sobie poszła?? nie lubicie mnie??"
skąd mamy wiedziec czy cię lubimy, skoro cię nie znamy!!!!!! Ale radzę Ci żebyś odpowiadała na temat i nie odpisywała na tematy sprzed miesiąca! i nie zanudzaj tekstami typu: "lubicie mnie?" bo wszyscy się do ciebie zrażą...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina napisał/a:
po co tak ostro odpowiadac jak Mala ?

wiesz, czasem trzeba powiedziec cos ostrzej, aby osoba sie przymknela, ze atk nieladnie powiem. to jest tylko pisanie dla litosci i dla poprawy swojej samooceny. czy jesli bys uslyszala od mnostwa osob: oh nieodchodz kochamy cie, lubimy sie jestes taka wpasniala i piekna, i jesli to by bylo w pewien sposob wymuszone przez osobe o ktorej mowa, to czy to niejest chec poprawy sobie samooceny? jest.. no niestety. tak samo czy ma zostac, che zeby sie nad nia litowac. czasem trza byc ostrzejszym!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 17:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja zgadzam się z Małą. Jakie mam o Tobie zdanie? Po prostu nabijaczka postów i tyle! Rolling Eyes masz taką radochę że masz tego Juniora? Rolling Eyes Moim zdaniem na forum w ogóle nie powinno być naliczanych postów przynajmniej wtedy by się okazało,kto chce naprawdę być na forum a kto tylko dla rangi Rolling Eyes

Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 18:05   

Podpisuję się pod mróweczką.
A co do ciebie kiciu, to na dobrą opinię musisz sobie zasłużyć. Temty typu 'Co o mnie myślisz', 'Czy chcesz żebym odeszła' są moim zdaniem B-E-Z S-E-N-S-U.
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 27 Wrz, 2004 14:38   

Malvina napisał/a:
Eh... ale jedziecie po niej . Moze ona nie nabija postow ? Ze to tak poprostu wychodzi . KAzdy popełnia błedy i na nich się uczy . Nie dolujcie jej tak . Poprostu chciała wiedziec co o niej myslimy ale ją znamy ... to po co tak ostro odpowiadac jak Mala ? Proponuję zakonczyc temat , a kici dalszego bycia na forum Wink

Malvina - przecież nabija posty jak mało kto .......
Mróweczka - ja bym została i mam pomysł
Jeśli ToJa bedzie miała czas niech zrobi takie pod advatarkiem pomógł .
I jeśli osoba cały czas pomaga to będzie
Cytat:

a jeśli pomaga ileś tam razy (wystarczy zliczać te nowsze posty) to będzie
Kod:

i będzie wiadomo kto pomaga, kto nabija posty a kto czasem pomaga czasem ponabinja troszeczkę czyli tak jak ja Smile
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Pon 27 Wrz, 2004 18:23   

Silnik forum phpBB nie przewiduje takiej opcji.
Czyli, takiego czegoś nie da się zrobić.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 27 Wrz, 2004 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
Malvina napisał/a:

Cytat:

Kod:

i będzie wiadomo kto pomaga, kto nabija posty a kto czasem pomaga czasem ponabinja troszeczkę czyli tak jak ja Smile

Uwazasz ze nabija posty tym ze odpowiada na stare tematy ? Moze malo razy jest na forum wchodzi na nieprzeczytane posty i odpowiada... nom troche dziwne ale taką opcje trzeba wziasc pod uwagę .
Co do tego pomagania ... Ty chyba niewiesz ile to by było pracy... Wątpie czy ToJi chcialoby się śledzic wszystkich posty i sprawdzac czy moze pomógł czy nie .
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 27 Wrz, 2004 21:06   

Napisałam wyżej przed Malviną.
Tego nie da się zrobić. Nie-da. Wink
Powrót do góry
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 27 Wrz, 2004 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
Malvina napisał/a:

Cytat:

Kod:

Anonymous napisał/a:
Silnik forum phpBB nie przewiduje takiej opcji.
Czyli, takiego czegoś nie da się zrobić.

Nie gadaj że się nie da na phpbb.pl mają coś takiego zrobione co najwyżej może być jakiś problem bo to wersja Przema.

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu