Siemka tutaj wpisujemy różne kawały!Ja dam kilka:
Na przesluchaniu policyjnym:
- Kto ci ucial jezyk? Gadaj!!!
- Janie!
- Slucham Pana?
- Czy mozesz przysunac tu fortepian?
- Tak Panie. Bedzie Pan gral?
- Nie, ale zostawilem tam cygaro.
Maz z zona ulegli bardzo powaznemu wypadkowi. Po kilkunastogodzinnnej operacji zony do meza wychodzi lekarz i mowi:
- Prosze Pana, na poczatek dobra wiadomosc, zona operacje przezyla. Maz wyraza radosc.
- No tak - mowi lekarz - ale, wie Pan, musze Pana poinformowac o paru sprawach. Otoz po pierwsze ta operacja nie jest jedyna, zona musi przejsc jeszcze bardzo powazny zabieg w klinice specjalistycznej, a tego nie refunduje Narodowy Fundusz Zdrowia, koszt operacji to okolo 70-80 tysiecy zlotych. To nie wszystko, zona wymagac bedzie dlugotrwalej, w zasadzie dozywotniej rehabilitacji w bardzo specyficznych warunkach, nie musze dodawac, ze nie refunduje tego NFZ, koszt miesieczny to jakies 2 000 PLN. No i ponadto zona jako inwalida wymagac bedzie specjalistycznego sprzetu i srodkow higienicznych, to kosztuje jakies 1500-2000 PLN miesiecznie, oczywiscie NFZ w zaden sposob w kosztach nie partycypuje.
Zapada cisza. Wtem lekarz klepie meza w ramie i mowi:
- Eee, zartowalem, zona nie przezyla....
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
-Panie doktorze mam dzrzazgę w dupie.
-Zaraz przejdziemy do rzeczy,proszę sobie wygodnie usiąść.
Wchodzi student na egzamin do profesora. Otwiera walizke, wyciaga trzy flaszki wodki, stawia na stole. Wyciaga indeks i mowi:
- Prosze TRZY pokwitowac.
A profesor na to:
- Dwie biore.
Sorry ze sie tu wcinam ... ale mam pytanie ... Z tego co widziałam to Avril napisała 2 chyba posty ... A dlaczego ma napisane tam na dole przy niku ze 0 ?
Kawały fajne
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Sie, 2004 15:06
Bo pisala w dzialach gdzie posty sie nie naliczaja.