Kto oglądał? Przypominam,że leciało bodajże w sobotę,zaczynało się o 22 z minutami a kończyło o 1 w nocy .Szczerze mówiąc,to ja lepszego filmu w życiu nie widziałam...
Mróweczka
ja ogladałąm to wczesniej na komputerze, na tv niestety nie moglam ogladac bo jest bardzo późno a ja niestety nie moge tak siedziec Ale uwazam ten film za świetny, strasznie ryczałam w niektórych momentach. Mysle ze bardzo dopracowany film, swietny pomysl, fabuła, w ogóle wszystko. Oceniam ten film na 6 w skali 1-6 Lubie bardzo takie naukowe filmy zwiazane z przyszłościa, ale z taka przyszłościa realną, która jest mozliwa dzieki nauce a nie takie tam bajki s-f
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 16 Gru, 2004 19:23
ja oglądałam, film mi się wyjątkowo podobał, kawałkami wzruszajacy a kawałkami śmieszny (tak oglądaj film z moim bratem ^^.. wzruszający moment jak tego chlopca odmrosili Ci kosmici i oni nagle zniknęli
Brat-a gdzie podziali się kosmici?
Ja-Poszli na wino do żabki ^^) hyhy, ale film byl naprawde dobry
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 16 Gru, 2004 21:52
hm film bylby siwetny, gdyby skonczyl sie wczesniej (nie chodzi mi o godzine - bo akurat ogladalam kiedy indziej, tylko o moment filmu), bo koncowka jest dla mnie zenujaca i przegieta. ale egneralnie mi sie podobal
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Ogladalam go duzo wczesniej, teraz ostatnio tylko poczatek. Bardzo dobry, nieco pozhizowany film... Ten chlopak zawsze jakies odmience gra (np. "6 zmys"l).
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 31 Gru, 2004 16:44
Dobry film, ale zaś nie wspaniały. Widziałam kilka lepszy, ale większość to filmy gorsze...