| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
krwawienie podczas stosunku
Autor Wiadomość
anna
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 16:46   krwawienie podczas stosunku

Question czy ktos mi moze powiedziec co to znaczy jak występuje krwawienie podczas stosunkó mój adres email tituta@go2.pl
Przejdź na dół
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!

Krawienie może pojawić się podczas pierszego stosunku i ewentualnie podczas kilku następnych (szczególnie, gdy nie odczekasz kilku dni po pierwszym stosunku) - to efekty "walki" z błoną dziewiczą.

Jeśli natomiast współżyjesz od pewnego już czasu i nagle pojawiło się krwawienie, powinnaś zgłosić się do ginekologa, ponieważ to dość niepokojący objaw. Przyczyn może być wiele - od całkiem błahych po naprawdę poważne.

Jeśli masz więcej pytań - pisz śmiało. Kopię tego postu wysyłam Ci e-mailem.

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 18:04   krwawienie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Krwawienie może wystąpić podczas pierwszego stosunku. Gdy błona dziewicza jest gruba może tak sie stać podczas pierwszych kilku stosunków. Ale gdy już współżyłas wiele razy i mimo to krwawisz nalezy zgłosić sie do ginekologa może to być powazna choroba lub błachostka ...może twoja pochwa Wydziela za mało śluzu i członek rani twoje delikatne ciało...ale w razie czego idź do ginekologa...jeśli to nawet będzie taka błachostka jak mówiłam to on ci przynajmniej przepisze pożądne kremy i lekarstwa Smile W końcu stosunek powinien być przyjemnością a nie bólem Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 18:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet w przypadku, gdy w pochwie nie ma wiele śluzu, wtedy członek nie powinien powodować ran czy otarć.
W takim przypadku seks z pewnością przyjemnością nie jest i warto popracować nad grą wstępną a w ostateczności użyć żelu nawilżającego (np. K-Y dostępnego w sex-shopach i aptece).

Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

krwawienie to oznaka ze twoja blona dziewczenca zostala przebita Rolling Eyes

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niekoniecznie.
To może też być znak czegoś niedobrego...

BTW: Po moim poście Anna się już nie odezwała, więc pewnie sprawa jest już nieaktualna

Odpowiedz do tematu