Krawienie może pojawić się podczas pierszego stosunku i ewentualnie podczas kilku następnych (szczególnie, gdy nie odczekasz kilku dni po pierwszym stosunku) - to efekty "walki" z błoną dziewiczą.
Jeśli natomiast współżyjesz od pewnego już czasu i nagle pojawiło się krwawienie, powinnaś zgłosić się do ginekologa, ponieważ to dość niepokojący objaw. Przyczyn może być wiele - od całkiem błahych po naprawdę poważne.
Jeśli masz więcej pytań - pisz śmiało. Kopię tego postu wysyłam Ci e-mailem.
Krwawienie może wystąpić podczas pierwszego stosunku. Gdy błona dziewicza jest gruba może tak sie stać podczas pierwszych kilku stosunków. Ale gdy już współżyłas wiele razy i mimo to krwawisz nalezy zgłosić sie do ginekologa może to być powazna choroba lub błachostka ...może twoja pochwa Wydziela za mało śluzu i członek rani twoje delikatne ciało...ale w razie czego idź do ginekologa...jeśli to nawet będzie taka błachostka jak mówiłam to on ci przynajmniej przepisze pożądne kremy i lekarstwa W końcu stosunek powinien być przyjemnością a nie bólem
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Nawet w przypadku, gdy w pochwie nie ma wiele śluzu, wtedy członek nie powinien powodować ran czy otarć.
W takim przypadku seks z pewnością przyjemnością nie jest i warto popracować nad grą wstępną a w ostateczności użyć żelu nawilżającego (np. K-Y dostępnego w sex-shopach i aptece).