Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 18:40 pierwsze włoski łonowe-czy możliwe w wieku 6 lat-dziewczynka
Witam - pytnie chyba nietypowe ale może ktoś mi odpowie, bo jestem zdziwona po znalezieniu włosków łonowych u mojej córcji, 6,5 latek. czy ktoś się z tym spotkał?
Dziękuje za odpowiedzi.
Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 18:48
To jest forum dla dzieci, nie o dzieciach moja droga.
I tak, wydaje mi się to normalne, aczkolwiek może mieć równie dobrze tragiczne zaburzenia hormonalne i za tydzień umrze - lekarzy w Pani mieście to już nie ma?
ja polecam inne forum jeśli chodzi o ten temat ale zapomniałam jak ta strona się nazywała
Ten post był niezwyklę pomocny! Dziękuję w imieniu naszego kolektywu.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
boze ludzie wyluzujcie poslady, kobieta szuka pomocy a wy z morda. shaunri, skoro to forum dla dzieci to co tu jeszcze robisz?
powiem szczerze ze moje pierwsze wlosy na ciele pojawialy sie miedzy 7-8 rokiem zycia, a okres w wieku 9 lat, wiec raczej bym sie nie martwila. chociaz zawsze mozna skonsultowac sie z endokrynologiem, lepiej miec pewnosc.
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 10:49
Tremere - Bom dziecko : )?
Wybacz, mam uraz do szukania przez poważnych ludzi porad lekarskich na forach internetowych - już nieraz takie mądre rady widziałem, że koszmar - z polewaniem olejem mocnych poparzeń włącznie.
.... 6 lat to trochę za wcześnie na dojrzewanie.....
_________________ "Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza. Jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem" <><><><><><><><><><><>
www.zwykle-zycie-pewnej-nastolatki.bloog.pl
Moje pierwsze włoski łonowe pojawiły się jak miałam 7lat ,na początku był meszek,później pierwsze pojedyncze czarne włoski , po jakiś 6-8 miesiącach miałam wyraźny pasek przez środek łona czarnych włosów.