Wysłany: Pią 14 Sie, 2009 00:07 Czy ja dobrze dojrzewam ?? :P
No a więc tak zacznę od tego że jakies 3 miesiace temu skonczylem 13 lat. No i nie wiem bo wlosy pod pachami zaczeły mi rosnac i pod jedna mam dosc duzo a pod druga tylko kilka ;/ Troche mi sie glos zmienia jak glosno mowie to mowie pol wyrazu wysokim glosem a pol niskim ale nie wiem czy to mutacja chyba za wczesnie x/ ale jak normalnie mowie to wszystko jest ok nie wiem tez bo wczesniej mowilem jakby przez nos i mialem wyzszy glos a teraz normalnie mowie przez buzie i mam troche nizszy czy to ma jakis zwiazek z tym xP Aha no i 12 cm sami wiecie czego we wzwodzie xD Czy wszystko raczej w normie ?? z gory dzieki za odp
"No i nie wiem bo wlosy pod pachami zaczeły mi rosnac i pod jedna mam dosc duzo a pod druga tylko kilka ;/ "... Hehe chłopie ja w październiku skończe 15 lat i pod prawą pachą mam wiecej a pod lewa mniej ale rosnie nie dygaj wyruwnaj sie ;D
W takim razie dzieki wszystkim za odpowiedzi A z ta mutacja to takie dziwne bo wlasnie odkad tak normalnie zaczalem mowic (nie przez nos x) to zaczalem miec nizszy glos a po jakims tygodniu-dwoch zaczelo mi sie cos takiego jak opisywalem ;P Jeszcze raz dzieki wielkie ;DDD
pepe97 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 18
jestem pewna co do mutacji - napewno ją masz moi koledzy też już zaczynają ją mieć więc jest wszystko ok, co do owłosienia pod pachami - jeszcze jesteś młody i masz czas by się wyrównało ;] 12 cm - z czasem będzie więcej
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Ja mam 14 lat i jeszcze nie mam mutacji.Podczas rozmowy z kolegami którzy mają mutacje dziwnie brzmi mój głos i niektórzy się ze mnie śmieją i przezywają "DZIDZIUŚ"
Co robic w tej sytuacji??