| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Kiedy będę miała okres?
Autor Wiadomość
AnGeLsS_for_you Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 07 Lip, 2009 16:23   Kiedy będę miała okres? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

12 lipca skończę 11 lat.mam 148cm i ważę 34.5 kg.i ciekawi mnie to kiedy będę miała miesiączkę.bo dzisiaj rano jak wstałam po lewej stronie brzucha na samym dole coś zaczęło mnie mocno boleć a po drugiej stronie od czasu do czasu mnie boli
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1673047
quara99 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Wto 07 Lip, 2009 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może niedługo będziesz miała, a może za pare lat. Wszystko zależy od tego, w jakim tempie się rozwijasz. Każdy dojrzewa w swoim tempie. Ja np. mam 12 lat i miesiączkę dostałam 21.06 (pierwszą). Ty jeszcze jesteś bardzo młoda i masz dużo czasu na takie rzeczy. Teraz ciesz się tym, że jeszcze nie masz, nie nosisz podpasek, czy nie zawsze boli cię brzuch =]

As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8447525
saab Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 20 Lip, 2009 23:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no wiesz roznie bywa Smile ale nie martw sie jak bedziesz miala dostac to napewno bedziesz wiedziec! a narazie sie ciesz ze nie musisz sie martwic czy masz podpaski i czy ci nic nie przesiaknie "biggrin

Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 20 Lip, 2009 23:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Średnio kobieta dostaje okresu w wieku 12,5 roku. Ale nie śpiesz się do tego, pamiętam, że sama w wieku wczesnonastoletnim miałam podnietę, a teraz wiele bym dała, żeby nie przeżywać tej comiesięcznej męki.

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 21 Lip, 2009 10:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli ból nie ustąpi to wybierz się do lekarza. Dolegliwość może w ogóle nie mieć nic wspólnego z okresem.

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 06 Sie, 2009 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shocked ty niemysl o miesiaczce, tylko wes lalke i sie baw puki mozesz ~!
to nic fajnego ! naprawde masz jeszcze czas !
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9248042
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Sie, 2009 12:47   

oliwka7711, a ty póki możesz ucz się słownika ortograficznego i panuj nad klawiaturą.
Powrót do góry
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 06 Sie, 2009 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj tak, nie ma co się spieszyć. Hmm w wieku 11 lat nie interesowała mnie miesiączka...
Powrót do góry
Mruczka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Lis, 2009 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mnie coraz częściej ciekawi, kiedy dostanę okres... Może to trochę za wcześnie, ale po prostu jestem ciekawa... Jednak z tego, co wiem, to to nie jest przyjemne...
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 14 Lis, 2009 10:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

5klasistka napisał/a:
A mnie coraz częściej ciekawi, kiedy dostanę okres... Może to trochę za wcześnie, ale po prostu jestem ciekawa... Jednak z tego, co wiem, to to nie jest przyjemne...

W środę o 13..
Powrót do góry
Fikcja Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 14 Lis, 2009 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj, nie przewidzisz. i nie czekaj na to, kiedyś sama miałam świra na punkcie "kiedy dostanę okres?", a jak już dostałam, to najchętniej bym komuś oddała.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
12331185
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 27 Lis, 2009 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
5klasistka napisał/a:

W środę o 13..

No to pechowo.. Very Happy Jak dla mnie... Ja się tylko tak zapytałam, w zasadzie nie oczekiwałam odpowiedzi na to pytanie. Napisałam tak dla siebie. Smile
Powrót do góry
quara99 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Sob 28 Lis, 2009 13:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli piszesz tak dla siebie to spodziewaj się odpowiedzi właśnie takich jaki napisała nasty , bo na tym forum raczej mozna pisać kiedy się chce ;p

As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8447525
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 29 Lis, 2009 23:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ok Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu