| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
pierwszy pocałunek?
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 16:30   pierwszy pocałunek? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam:)
Mam takie pytanie, jakoś mnie naszło.
Czy macie za sobą pierwszy pocałunek? kiedy to było? jak to wspominacie? Wink
bałyście sie? ;>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 16:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyhy ja mam juz za soba pierwszy pocalunek..mialam jakies 14 lat chyba i calowalam sie z chlopakiem, ktory obecnie jest kims wiecej niz tylko kolaga z podworka..na bycie razem potrzebowalismy prawie 8 lat Smile bac sie nie balam, bo az wstyd sie przyznac ale jak sie z nim calowalam bylam nietrzezwa (on zreszta tez), wiec nastepnego dnia mialam potwornego kaca moralnego (dlatego odradzam calowanie sie po alkoholu) .. potem calowalismy sie jescze kilka razy ale nic powaznego z tego nie bylo..nasze drogi sie rozeszly...az do teraz...i juz od 2 lat jesmy razem:) jesli chodzi o wrazenia to calowal i caluje sie swietnie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Anyone Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moj pierwszy pocalunek "z jezyczkiem" odbyl sie podczas grania w butelke Neutral Wiem ze to raczej malo romantyczne ale za to przyjemne... biggrin
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 17:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pierwsyz raz =p (gdize jest brat, sio sio paszoł won ^^) w tym roku =) czyli 14 latek.
Z kim w jakich okolicznościach Wink to juz nie odpowiedź na forum (brat ciągle kręci się dookoła potem będzie dogyadywał hyhy ^^).

Numer Gadu-Gadu
2891618
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ania.O napisał/a:
Jak można się bać pierwszego pocaunku ?

gdy ktos jest niesmialy, to nic dziwnego, ze sie boi, poniewaz to dal takiej osoby wielkie przezycie. No a dla niektorych pocalunek nie znaczy nic.

Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nadal czekam... I będę czekać aż zjawi się odpowiednia osoba biggrin
To ważne przeżycie i nie chcę go zmarnować... Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja także nadal czekam . I tak jak Młoda czekam na odpowiednia osobę ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja niestety mialam moj pierwszy pocalunek grajac w butelke. Ale i tak nie bylo to dla mnie zadne "przezycie", tylko jakas beznadziejna zabawa, wiec tak naprawde dla mnie nic nie zmarnowalam, gdyz ten prawdziwy pocalunek z milosci jeszzce nie nadszedl.

Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA JUZ MAM TEN PIERWSZY POCALUNEK "Z JEZYCZKIEM" JUZ ZA SOBA TO BYLO OK ROK TEMU I NIE ZALUJE TEGO.CHOCIAZ JUZ Z TYM CHLOPAKIEM NIE JESTEM CIESZE SIE ZE BYLO TO W TAKIM CZASIE,W TYM MIEJSCU I Z TYM CHLOPAKIEM. Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004 20:56   

Dla mnie ''pierwszy pocałaunek'' nie był i nigdy chyba nie będzie ważnym przeżyciem. Razz
W każdym razie miał miejsce pod koniec wakacji 2004, jeszcze zanim z Nim chodziłam. Wink (ok. tydzień później zaczęliśmy chodzić no i tak do dziś Twisted Evil ).
Powrót do góry
skate Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle napisał/a:
JA JUZ MAM TEN PIERWSZY POCALUNEK "Z JEZYCZKIEM" JUZ ZA SOBA TO BYLO OK ROK TEMU I NIE ZALUJE TEGO.CHOCIAZ JUZ Z TYM CHLOPAKIEM NIE JESTEM CIESZE SIE ZE BYLO TO W TAKIM CZASIE,W TYM MIEJSCU I Z TYM CHLOPAKIEM. Mr. Green

wyłoncz kapsloka

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004 23:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie miałam owego za sobą, bo mały cmoczek w butelce nie ma tu nic do gadania i to tylko zabawa jak to ktoś określił. W każdym razie jak na razie nikt w moim życiu się tak nie zjawił
Powrót do góry
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

skate napisał/a:
Miracle napisał/a:

wyłoncz kapsloka

Inspektor, Prosiak, zbanowany inspektor czy jak ty sie teraz nazywasz weź sie od niej odwal CO JEST ZŁEGO W CAPSLOCK'U

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2874436
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:35   

JA raczej takiego pradziwego pocałónku jeszcze nie przezyłam..Smile tylko pamietam raz taki fajny byl w usta u mojej babci gralismy z kumpelkami i kumplami na odworku wiecozrem w butelke w wakacje:) pocałowałam takiego krzyska i filipa to bylo super hehe:) a i jeszcze w przedszkolu takiego Adama Kleja hahahahaha to bylo cos!!
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

roger-1989 napisał/a:
skate napisał/a:
Miracle napisał/a:

wyłoncz kapsloka

Inspektor, Prosiak, zbanowany inspektor czy jak ty sie teraz nazywasz weź sie od niej odwal CO JEST ZŁEGO W CAPSLOCK'U

Tak na marginesie to akurat pisał skate (kolejny idiota), nie żebym tych baranów broniła ale powiniśmy byc sprawiedliwi . Laughing
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Strona 1 z 6 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu