Jakis rok temu mialem dziewczyne w klasie byla to 5 klasa i jak z nia chodzilem inne dziewczyny ze mna gadaly i wgule i wkoncu ta moja dziewczyna ze mna zerwala i wogule wszystkie dziewczyny przestaly ze mna gadac i ja sie przez te juz 2 lata zawstydzalem co mam zrobic zeby sie nie wytydzic muwic do dziewczyn pls pomuzcie
ten post powinien być w temacie "PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ"!! Nie zauważyłeś...? :/ Ale, do rzeczy. Jeśli one gadały z tobą przed końcem związku, a po nim nie, to możliwe, że lubiały cię tylko ze względu na twoją byłą dziewczynę. Może wydawałeś sie wtedy fajniejszy? Musisz to przemyśleć. Ja bym starała się nie zwracać no to zbyt wielkiej uwagi i traktować je jak inne koleżanki. To ich problem, że nie chcą z tobą gadać. No chyba, że pominąłeś ważną rzecz, to może jest inaczej....ale poprostu bądź sobą! :]
Jest też możliwość, że ta dziewczyna cos o tobie gadała, za co one myślą, że jesteś palantem..? Ale to tylko będzie źle świadczyć o niej :]
Powodzenia
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."