Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 00:12 Blona dziewicza,pierwszy raz
Witam.Moze sie zdziwicie,powiecie "co tak wczesnie",ale chce powiedziec szczera prawde,wiec tak:Mam 13 lat od miesiaca,na wakacje kumpela z warszawy ma do mnie przyjechac,ale to nie jest zwykla kumpela,gdy sie spotkamy to bedziemy para.W przeciwienstwie do moich rownolatkow,nie mowie "kocham cie" za to ze dziewczyna mi to powiedziala,albo ze tak mowie bo widze piekna dziewczyne.Wiec co oznacza "kochac",jestem w grupie tych osob,krotka mowiac,szaleje z radosci dy widze zdjecia olki
Tylko ze jest jeden problem,chce uprawiac seks ze mna,oczywiscie nie jestem na tyle glupi zeby dziecko ryzykowac,zalatwie prezerwatywy itp...Tylko...Nie przebila blonki dziewiczej,i nie wiem jak to jej powiedziec zeby to zrobila,boi sie tego.Wiecie co mam jej powiedziec,zeby sie nie bala teog robic?Prosze o szczere odpowiedzi,to nie dla mnie tylko dla mojej ukochanej olki
jak kobieta rodzi dziecko to już nie ma błony bo została przebita
[ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 09:50 ]
ej a po co nam to mówisz my chyba nie weźmiemy od niej numer telefonu komórkowego i powiemy:
"tutaj uzytkownicy Forum dzieci online tutaj zapisany jest pański chłopak z którym pani będzie uprawiać seks i zachęcamy panią do tego oraz proszę się nie martwić gdyż jak dziecko się rodzi to nie ma pani blony proszę też nie zapomnieć żeby pani mu zrobiła loda oraz przypomnieć mu o prezerwatywach dziękuję do widzenia "