| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Idealny facet
Autor Wiadomość
Grot Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 14 Lut, 2009 20:43   Idealny facet Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie. Jakie cechy powinien mieć chłopak by spodobać się potencjalnej dziewczyne.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 14 Lut, 2009 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hymm.. Zależy to od upodobań dziewczyny ^^ . Dla mnie idealnym facetem jest gość troskliwy, czuły, wierny, przystojny.. : D Heh : P A tych cech moglabym wymieniać bardzo dużo : ]

Twilight ;*
Powrót do góry
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Lut, 2009 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taki chłopak powinien też umieć gotować Mr. Green
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 14 Lut, 2009 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przystojny (jak np. Brad Pitt), chudy, może być umięśniony, ale nie za bardzo, przynajmniej mojego wzrostu, ale lepiej trochę wyższy że jak założę obcasy to nie byłoby dziwnie ;p, silny za równo fizycznie jak i psychicznie, wrażliwy, charyzmatyczny, miły, spontaniczny, utalentowany, mądry, inteligentny, mający własne zdanie i potrafiący je wyrazić, tolerancyjny, nie zaborczy - jak nie mam czasu, tzn. że nie mam czasu, bogaty ;p, potrafiący gotować, nie pedantyczny ale też nie bałaganiarz, mający dobry gust i smak, dobrze ubrany, potrafiący się zachować w towarzystwie, ambitny (ale bez przesady), kreatywny (chociażby co do miejsc spotkać), żeby potrafił wyczuć czas następnego spotkania buehehe ;p, nie palący, pijący tylko okazyjnie, ze mną oczywiście ;p, żebym była dla niego całym światem, ale żeby równocześnie miał świat poza mną (niestety zaczynamy wchodzić w paradoksy), dobry kochanek, uprawiający może jakiś sport, nie lubie sportowców, ale żeby coś tam ćwiczył ogólnie, mający pasję, ateista, pacyfista ;p, tylko żeby nie był podobny do mnie charakterem, bo bym chyba zwariowała ;p

Chociaż nie wiem czy odpowiedziałam na pytanie, bo żeby się spodobał, wystarczy pierwszy punkt ;p no i zależy do czego taki chłopak, czy na jedną noc, czy na dłuższy związek bo wiadomo że kryteria są różne. No ale tutaj przedstawiam ideał ;p

Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 14 Lut, 2009 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wow Akacja : D xD
Głęboki wywód ^^ : )

Twilight ;*
Powrót do góry
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 14 Lut, 2009 23:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zwracam uwagę na włosy. Widzę na ulicy chłopaka w długich włosach, zaraz potem patrzę na twarz. Jak idzie taki na żel, to nie zwracam uwagi.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 15 Lut, 2009 11:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taki, który zaakceptuje twoje wady, który jest przy tobie, kiedy go potrzebujesz.
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 15 Lut, 2009 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przede wszystkim przystojny, nie czarujmy sie ze wyglad nie ma w zyciu znaczenia ;p zadna z was nie polecialaby na brzydala.
no poza cechami fizycznymi (WZROST! to podstawa, ja mam 180cm wiec facet musi byc wyzszy choc troche, ciemne wlosy, ciemne oczy i ciemna karnacja, boskie cialo), to ja chyba podswiadomie szukam sobie szelmy, lubie facetow ktorzy sa niezalezni, troche nonszalanccy. nie lubie cieplych kluch ktore sie calymi dniami tula i wyznaja milosc, to maaarne.
facet powinien byc jak kot, miec swoj specyficzny charakter i wlasne zdanie, NIE MOZE dawac sie wcisnac pod obcas pomimo prob bo zwiazek z taka flegma nie ma szans.
no i powinien umiec odnalezc sie w nowym gronie, powinien byc pewny siebie i miec NORMALNE poczucie humoru (bron boze jakies kwasiaste).
palic duzo papierosow i pic johnnie walkera razem ze mna, nie moze byc pruderyjny! pachniec lacoste red lub innym drozszym perfumem. musi byc tolerancyjny wobec moich przyjaciol i znajomych, miec liberalne poglady.
no a poza tym wypadaloby zeby mnie kochal, ale tak specyficznie, na sku*syna. takie zwiazki sa najlepsze i trwaja najdluzej <3
szkoda ze na takich facetow trafilam 2 razy w zyciu ;p no ale to byly moje najfajniejsze zwiazki!
Powrót do góry
Ananda Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 15 Lut, 2009 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no dla mnie też przystojny ..Najlepiej niebieskooki blondyn....wierny czułty troskiliwy ale nie zbyt babski ...wogule jest taki jeden.Ja sie z nim przyjazniłam od dziecka wogule byliscmy swietnymi przyjciułmi ale ja sie w nim zakochałam niedawałam mu żadnych zanków przyjeżdza od czasu do czasu do swojej babci która mieszka w tym samym bloku tylko on wogule sie do nie nie odzywa UNIKA MNIE i bnie tyle że moje miłośc nie wypaliłam ALE ZNIKŁA PRZYJAŹŃ

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 15 Lut, 2009 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere napisał/a:
, to ja chyba podswiadomie szukam sobie szelmy, lubie facetow ktorzy sa niezalezni, troche nonszalanccy. nie lubie cieplych kluch ktore sie calymi dniami tula i wyznaja milosc, to maaarne.
facet powinien byc jak kot, miec swoj specyficzny charakter i wlasne zdanie, NIE MOZE dawac sie wcisnac pod obcas pomimo prob bo zwiazek z taka flegma nie ma szans.

Tremere napisał/a:

no a poza tym wypadaloby zeby mnie kochal, ale tak specyficznie, na sku*syna. takie zwiazki sa najlepsze i trwaja najdluzej <3

Dokładnie się z tym zgadzam, nie wiedziałam jak to opisać, ale dokładnie tego samego szukam Razz i niestety też tylko raz trafiłam na takiego faceta... i z tego powodu właściwie moje następne związki się rozpadały ;p

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 15 Lut, 2009 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niebieskooki bolndyn, wysoki i z charakterem . miły itp. <33
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11869459
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 16 Lut, 2009 12:04   

Izzie napisał/a:

Wszystkie moje cechy za wyjątkiem blond(mam czarne jak cholera) i charakteru, który jest czasem za "mocny" Smile

[ Dodano: Pon 16 Lut, 2009 11:06 ]
A czytałem gdzieś, że większość blondynów się zbyt upodabnia do grupy społecznej i ma słabą wolną wolę...
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Lut, 2009 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A czytałem gdzieś, że większość blondynów się zbyt upodabnia do grupy społecznej i ma słabą wolną wolę...

Dzięki ; )
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Lut, 2009 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Izzie napisał/a:

Do mnie nic nie pasuje Smile Tylko w dowodzie walnąłem, że mam niebieskie oczy, bo nie wiedziałem co wpisać.

Izzie Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 16 Lut, 2009 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ty Chippy oczywiscie idealny ;p eh, nie przejmuj się, też mam czarne jak "cholera" ;p ;D
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11869459
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu