Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 21:11
Hymm.. Zależy to od upodobań dziewczyny ^^ . Dla mnie idealnym facetem jest gość troskliwy, czuły, wierny, przystojny.. : D Heh : P A tych cech moglabym wymieniać bardzo dużo : ]
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 21:23
Przystojny (jak np. Brad Pitt), chudy, może być umięśniony, ale nie za bardzo, przynajmniej mojego wzrostu, ale lepiej trochę wyższy że jak założę obcasy to nie byłoby dziwnie ;p, silny za równo fizycznie jak i psychicznie, wrażliwy, charyzmatyczny, miły, spontaniczny, utalentowany, mądry, inteligentny, mający własne zdanie i potrafiący je wyrazić, tolerancyjny, nie zaborczy - jak nie mam czasu, tzn. że nie mam czasu, bogaty ;p, potrafiący gotować, nie pedantyczny ale też nie bałaganiarz, mający dobry gust i smak, dobrze ubrany, potrafiący się zachować w towarzystwie, ambitny (ale bez przesady), kreatywny (chociażby co do miejsc spotkać), żeby potrafił wyczuć czas następnego spotkania buehehe ;p, nie palący, pijący tylko okazyjnie, ze mną oczywiście ;p, żebym była dla niego całym światem, ale żeby równocześnie miał świat poza mną (niestety zaczynamy wchodzić w paradoksy), dobry kochanek, uprawiający może jakiś sport, nie lubie sportowców, ale żeby coś tam ćwiczył ogólnie, mający pasję, ateista, pacyfista ;p, tylko żeby nie był podobny do mnie charakterem, bo bym chyba zwariowała ;p
Chociaż nie wiem czy odpowiedziałam na pytanie, bo żeby się spodobał, wystarczy pierwszy punkt ;p no i zależy do czego taki chłopak, czy na jedną noc, czy na dłuższy związek bo wiadomo że kryteria są różne. No ale tutaj przedstawiam ideał ;p
przede wszystkim przystojny, nie czarujmy sie ze wyglad nie ma w zyciu znaczenia ;p zadna z was nie polecialaby na brzydala.
no poza cechami fizycznymi (WZROST! to podstawa, ja mam 180cm wiec facet musi byc wyzszy choc troche, ciemne wlosy, ciemne oczy i ciemna karnacja, boskie cialo), to ja chyba podswiadomie szukam sobie szelmy, lubie facetow ktorzy sa niezalezni, troche nonszalanccy. nie lubie cieplych kluch ktore sie calymi dniami tula i wyznaja milosc, to maaarne.
facet powinien byc jak kot, miec swoj specyficzny charakter i wlasne zdanie, NIE MOZE dawac sie wcisnac pod obcas pomimo prob bo zwiazek z taka flegma nie ma szans.
no i powinien umiec odnalezc sie w nowym gronie, powinien byc pewny siebie i miec NORMALNE poczucie humoru (bron boze jakies kwasiaste).
palic duzo papierosow i pic johnnie walkera razem ze mna, nie moze byc pruderyjny! pachniec lacoste red lub innym drozszym perfumem. musi byc tolerancyjny wobec moich przyjaciol i znajomych, miec liberalne poglady.
no a poza tym wypadaloby zeby mnie kochal, ale tak specyficznie, na sku*syna. takie zwiazki sa najlepsze i trwaja najdluzej <3
szkoda ze na takich facetow trafilam 2 razy w zyciu ;p no ale to byly moje najfajniejsze zwiazki!
no dla mnie też przystojny ..Najlepiej niebieskooki blondyn....wierny czułty troskiliwy ale nie zbyt babski ...wogule jest taki jeden.Ja sie z nim przyjazniłam od dziecka wogule byliscmy swietnymi przyjciułmi ale ja sie w nim zakochałam niedawałam mu żadnych zanków przyjeżdza od czasu do czasu do swojej babci która mieszka w tym samym bloku tylko on wogule sie do nie nie odzywa UNIKA MNIE i bnie tyle że moje miłośc nie wypaliłam ALE ZNIKŁA PRZYJAŹŃ
_________________ ..Lecz czasem jest taki dzień....
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009 16:08
Tremere napisał/a:
, to ja chyba podswiadomie szukam sobie szelmy, lubie facetow ktorzy sa niezalezni, troche nonszalanccy. nie lubie cieplych kluch ktore sie calymi dniami tula i wyznaja milosc, to maaarne.
facet powinien byc jak kot, miec swoj specyficzny charakter i wlasne zdanie, NIE MOZE dawac sie wcisnac pod obcas pomimo prob bo zwiazek z taka flegma nie ma szans.
Tremere napisał/a:
no a poza tym wypadaloby zeby mnie kochal, ale tak specyficznie, na sku*syna. takie zwiazki sa najlepsze i trwaja najdluzej <3
Dokładnie się z tym zgadzam, nie wiedziałam jak to opisać, ale dokładnie tego samego szukam i niestety też tylko raz trafiłam na takiego faceta... i z tego powodu właściwie moje następne związki się rozpadały ;p
niebieskooki bolndyn, wysoki i z charakterem . miły itp. <33
Do mnie nic nie pasuje Tylko w dowodzie walnąłem, że mam niebieskie oczy, bo nie wiedziałem co wpisać.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer