Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 19:37
Nic, Kochaj go i traktuj Ją jak siostrę. Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma - z chłopakiem się umów, jak to z chłopakiem, najwyżej Cię odrzuci - nic się w takim razie nie stanie. Jeśli nie jest obecnie z Twoją przyjaciółką, to nie odbijesz Jej Go, tak więc żaden grzech i żadna strata, a spróbować zawsze warto.
no to zaden problem...podrywaj go rozmiawiaj itp a jak kumpelka go nie kocha to jak mialby ja zradzic ? znaczy nie wiem czy mnie rozumiesz....jak nie chodza a nawet ona sie w nim nie buja to czemu miala bysie na ciebie obrarzac ??
Po 1. Czy to jest przyjaciółka na prawde? Nie zostawi cię itp. jeśli tak to poproś ją, by się go spytała, co on o tobie sądzi,i dowiesz się, czy próbować, czy warto. Takie jest moje zdanie
Po 1. Czy to jest przyjaciółka na prawde? Nie zostawi cię itp. jeśli tak to poproś ją, by się go spytała, co on o tobie sądzi,i dowiesz się, czy próbować, czy warto. Takie jest moje zdanie
Ja myśle, że jeżeli ta przyjaciółka pytając go będzie zabardzo naciskała to chłopak zauważy że ona nie jest nim zainteresowana i odpuści. Ale jezeli jest bardzo w niej zakochany to nie powinien odpuścić : ))