Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 14:29 Zwiazek
To do dziewczyn: Czy myślicie, że dobrze jest powiedzieć chłopakowi, że się chce z nim chodzić. Czy czekać na tego jedynego, który poprosi cię o bliższa znajomość? Ja mam go prosić czy on mnie? Mama mówi, żebym sie mu nie narzucała, jak kocha to zagada. Oczywiście wierzę mamie, ale chcę zapytać jeszcze was!
@siex®
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Ja się np. spotykam z chłopakiem i w ogóle, ale nikt tu nie powiedział, że jesteśmy w związku lub, że jesteśmy parą. Myślę, że po dłuższym spotykaniu się można powiedzieć coś w stylu, że może będziemy oficjalnie jako para. Więc bez pośpiechu, zacznij się z nim spotykać najpierw.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 19:39
Aj.. nie rozumiemy się.. Co do pierwszego (nie ostatnie.. chociaż.. zaręczyny to nie rozwód ;p) np. zaproszenie na kawę, czy co tam kto woli ze strony kobiety wcale nie jest niedozwolone.. No i miałam na myśli głupie pytania typu 'będziesz ze mną chodzić'. Zresztą ty to wiesz i się droczysz ze mną, prawda?